reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Lusinda super że synek rośnie i u Ciebie też wszystko ok :)

Klaudyna, dobrze że umówiłaś się wcześniej z tą położną, przynajmniej wiesz teraz jaka jest. Ja będę korzystać na pewno z tej samej co przy córci.

Mysza wiem że pewnie jesteś podłamana, ale pamiętaj że to wszytsko dla maluszka. Będzie dobrze, trzymam kciuki :*

reklama
No ja "juz" po wizycie... Oczywiście musiałam trafic na moment kiedy robili przeprowadzkę z jednego gabinetu do drugiego. Weszlam po 4 godz :-/

Ktg wyszło dobrze, szyjka madal 1 cm rozwarcie na palec. Ginka chce zebym jeszcze chociaż tydzień doniosła, dała już mi skierowanie do szpitala. Ja to mam nadzieję że chociaz ze 2 tyg jeszcze w dwupaku pochodzę.
I znowu kazała mi brać duphaston... To jej mówię że w szpitalu mówili zeby nie brać. To sie oburzyla, ze jak chcę donosic to żebym brała a nie słuchała tych w szpitalu. Także ja już sama nie wiem jak to z tym dupkiem i luteina jest.
Gbs pobrany, a wyniki za jakieś 2 tyg.

Martita Nieee właśnie nie, dała mi tak na wszelki wypadek jakby się coś działo. Muszę przeczytać co tam nabazgrala.

Beatka no muszę uważać, torbę ddzisiaj spakuje, jutro wrzucę do pralki posciele małej. I pomyśle jak to wózek małej wyprać. Przyjdzie jutro do mnie kuzynka to mi pomoże, ona doswiadczona mamuska 2 dzieci.

Alunia ale się pcha już ta twoja córcia na świat, zaciskaj nogi jeszcze tak jak piszesz najlepiej z 2 tygodnie byłoby super jakby się udało...

reklama
Alunia dasz rade :) oszczedzaj sie ile mozesz :) a z tym duphastonem, no coz, kazdy lekarz wie lepiej... Jak Twoja gin kazala to bierz, z pewnoscia nie zaszkodzi :)

Do góry