reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Ania właśnie widziałam, że tę samą datę mamy:tak:. Tylko to jest poniedziałek,a lekarz wspominał coś jeszcze o badaniach także nie wiem czy zaraz w poniedziałek zrobią cc czy nastepnego dnia...

hej laski :) mi w piątek na wieczornym ktg wyszły takie skurcze że dostałam 3 serię tokolizy. powiedzieli że przy takich skurczach chwila moment i po szyjce. powiedzieli też no co mamy do stracenia. moja szyjka na 18 mm. skrócona ale zamknięta. szczerze już mam dość. dziś mój 12 dzień w szpitalu... nie wiem co tam suwaczek pokazuje i czy w ogóle pokazuje ale dziś zaczynamy 34 tydzień, jeszcze w dwupaku.

Mysza trzymaj się tam dzielnie. Mi co prawda skurczy nie wykryli jak byłam w szpitalu, ale moja szyjka jest prawie o połowę krótsza :no2:
Ale na szczęście też jeszcze jestem w dwupaku.
Dobrze że cały czas jesteś w szpitalu, bo w każdej chwili mogą powstrzymać Ci skurcze.
Trzymaj się dzielnie, już nie długo zostało.

Mysza trzymaj się tam dzielnie... Ja byłam 9 dni i już nie mogłam wytrzymać. 18 mm to nie tak źle, ale prxy skurczach to wiadomo że mało bezpiecznie.

A mnie dziś obudziły skurcze. Chyba przepowiadajace bo jakies mocno bolesne nie są. Wzięłam nospe i leżę sobie.

Mysza trzymaj się dzielnie. Wiem, że w szpitalu człowiek zawsze źle się czuję, bo tęskni za domem itp. ale jeżeli masz skurcze co jakiś czas to chyba nie ma nic lepszego. Najważniejsze, że udaje im się utrzymać Was w dwupaku jak najdłużej :)
Alunia, jeszcze tylko troszkę :)

reklama
Mysza też uważa że lepiej w Twojej sytuacji że jesteś pod obserwacją, zawsze mogą szybciej zareagować niż jeżeli byłabyś w domu i czasem coś przeoczyła. Trzyma się :* Już dużo nie zostało :)

a ja za 2 godziny idę na wizytę. Ciekawe ile urósł mój synuś przez te półtora tygodnia :) bo ja to na pewno 1kg przybrałam :)

Do góry