reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze USG

Dzięki
Mąż faktycznie szaleje ze szczęścia
od rana do jednego kolegi, drugiego dzwonił, do mamusi, niby tak przy okazji powiedzieć...
teraz z sąsiadem popijają piwko za zdrowie Maksia

reklama
osinka pisze:
fionka pisze:
osinka pisze:
ja mam wizytę w poniedziałek, już mi zapowiedział, że nie obejdzie się bez badania, usg i skierowania na pobranie krwi itp. - nie lubię chodzić do ginekologa!!!! najgorsze, że będe musiała mojego Krzyska angazować, biedak będzie musiał się z pracy zwalniać i mnie wozić po lekarzach

osinko jak wrócisz w poniedziałek z usg to napisz co tam u twojej dzidzi, bo jestem strasznie ciekawa czy naszebobasy są mniej więcej tejsamej wielkości, ja robiłam usg wczoraj i mały waży 1500 i wydaje mi się , że to jakoś mało

fionka! ja byłam w Zabrzu u dr cholewy we wtorek 17.01 i moja mała ważyła 1520g, czyli wszystko OK!!! :) podobnie rosną! nie martw się! sprawdzałam w książce - nasze maluchy mają prawidłową wagę :)

osinko bardzo ci dziękuję za info bo już zaczęłam się stresować że jakieś takie chucherko ten mój synuś

Fionka, Osinka, to moja malutka jest naprawde malutka, a lekarz stwierdzil, ze sie idealnie w normie miesci: na usg wykonanym w 30 tyg.3 dni, wazyla 1400 gramow.

Aniam pisze:
Fionka, Osinka, to moja malutka jest naprawde malutka, a lekarz stwierdzil, ze sie idealnie w normie miesci: na usg wykonanym w 30 tyg.3 dni,  wazyla 1400 gramow.

Aniam, moja w 30 tygodniu i 5-ym dniu ważyła 1520g, może po prostu odziedziczyła "dużą" posturę po nas! nie przejmuj się! zobaczymy po porodzie ile będą ważyły nasze maluchy!

Aniam pisze:
Fionka, Osinka, to moja malutka jest naprawde malutka, a lekarz stwierdzil, ze sie idealnie w normie miesci: na usg wykonanym w 30 tyg.3 dni,  wazyla 1400 gramow.

myślę, że gdyby było coś nie tak, to gin by powiedział, ja bojąc się , że synek jest za mały sugerowałam się innymi marcówkami, a potem dotarło do mnie, że przecież w niektórych przypadkach jest miedzy nami prawie miesiąc różnicy!!! mój maluch urodzi się przecież pod koniec marcaa nawet może na początku kwietnia

Dzis na usg male pokazalo znowu ze jest chlopcem. Poza tym wszystko w porzadku. Doktor obejrzal rozne narzady i powiedzial ze jest ok.

reklama
Do góry