reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze USG

A ja nie mam wanny  :mad: ale to może lepiej, bo chyba bym z niej nie wylazła :)

Agao, dobrze że jesteś. już się wczoraj martwiłam że coś nie tak, bo wieczorami zawsze Cię było pełno ;)
fajny ten Twój facet.

reklama
no też myślałam że mnie szlag trafi ale procesor nie dawał się wogóle włączyć a nie chciało mi się lecieć do śmierdzących petami kafejek , bez forum czułam się jak bez ręki ;)
jutro spadam do rodziców i wracam w niedzielkę

dzidzia21120050072vr.jpg

dzidzia21120050086su.jpg

dzidzia21120050094ai.jpg

dzidzia21120050101ze.jpg

dzidzia21120050118kf.jpg

dzidzia21120050125ki.jpg

To jest moj kochany synuś!!! Ma 23 cm i wazy 412 gramów:)

gratulacje synusia fajne zdjątka chociaż tez trochę rozmazane jak moje bo dzidzki sie za szybko ruszają , słodko łapki pokazuje :laugh:

lekarz powiedzial ze bardzo ruchliwy ten chlopak :) i ze ma charakterek na poczatku sie zaslaniał raczkami:) A gdzie bylas na tym USG Agao??

Asiabeti i Agao, super zdjątka macie, ale te Chłopaki na tych zdjęciach są super !!! I jakie juz duże !!!
Moje gratulacje!

reklama
Do góry