reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze USG

osinka pisze:
kinga, u nas lepiej, bo będziemy miały szybciej weekend ;)

może i racja, ale ja strasznie nie lubię, jak tak szybko się ściemnia

muszę was na chwilę opuścić - idę do mojego małego sąsiada z czekoladą, bo dostał wczoraj max ilość punktów ze sprawdzianu z matematyki. nalezy mu się nagroda, wprawdzie ja go nie uczyłam, ale...... niech mu będzie miło ;)

reklama
Dzieki dziewczyny super ze jestescie ja mam w tym tygodniu takie urwanie glowy ze chyba za chwile odjade.
Po wczorajszym radosnym dniu dzisiaj dzien wyplat emerytur (a ja pracuje w banku) i po prostu babcie i dziadki mnie wykonczyly a na koniec jak chcialam zaparkowac to jakis polaczek zamknal nasza ulice i poszlam sie z nim poklucic (juz dawno mi sie to nie zdarzylo??????????) Na koniec sie rozryczalam i troche mi puscilo.
Nie wiem czy cos wisi w powietrzu dzis czy co??
Musze sie chyba zrelaksowac ale to dopiero w weekend, na ktory zreszta juz teraz musze robic salatki i bigosy bo sie w koncu wybieramy za miasto ale nie wiem czy dam rade do soboty.
Moze w koncu zrobie sobie jakies zdjecie z brzusiem bo nie mam zadnego i nawet moja mamusia i siostra nie wiedza jak wygladam.

Dziewczynki wiec relaksujcie sie bo inaczej ciezko zyc.

Kat mamy GG ale jeszcze z nikim nie gadalam bo ostatnio kumple meza cos nam tu poprzestawiali i nie wiem czy dziala.
Nasz numer jest 7002364 prosze sprobuj

Pozdrawiam wszystkie mamusie

(Wlasnie wrocil moj maz z pracy i mowi ze oni tez wszyscy chodzili jak muchy wiec jednak cos w tym jest)

Iwka, skypa kirdys mialam ale juz nie pamietam nr.

Ja w pracy mialam fajny dzien, za to do domu wracalam 2 godziny w potwornym korku.
Zaklikalam do ciebie na gg. Odezwij sie jak mozesz. pa

reklama
cześć ale się wkurzyłam wczoraj chciałam powklejać wszystko po wizycie a tu komp zdechł maksymalnie dopiero informatyk przed chwilką wszystko naprawił
dzidziuś cały i zdrowy, niestety ruszał się i nie można było mu zrobić ładnego zdjęcia 3d siedziałam prawie godzinę żeby go złapać a co babka ustawiła to zwiewał a raz jak juz było prawie ok to w ostatniej chwili się ruszył

ma 25 cm i 495 g
pokazał jeszcze swoje przyrodzenie jest na zdjęiu

zdjecia15ej.jpg

zdjecia33ql.jpg

zdjecia341cp.jpg

Do góry