reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze USG

Agao niezly ten koszmar a juz na pewno bardzo smieszny. Nie boj sie,wyjdziesz pewnie zadowolona. A Ceranowa... brrrr...

reklama
Anik gratulacje. Zdjęcia sa cudowne! Szkoda ze ja takich nie mam. Może jednak pojde nastepnym razem na 3d ... A kiedy się idzie następnym razem. Ja z Jackiem byłam w 32 tygodniu, czy wiecie już czy i teraz tak jest?

Dziękuję dziewczynki :)

Kasiu, USG kolejne powinno zrobić się między 32 a 34 tygodniem ciąży, to badanie ma wykluczyć ewentualne wady np. torbiel na nerce, która pojawia się u takich maluszków naprawdę sporadycznie. Ja już nie idę, bo wierzę, że wszystko będzie w porządku. :)

Agao, nie martw się tylko idź! :) Wszystko będzie w porządku, zobaczysz. Koniecznie napisz nam co i jak :) i pochwal się ile Twój synuś waży.

Agao: nie martw się i niedenerwuj siebie i Fasolki. a swoją drogą - ta książka o ślimakach - dobra. Aga a może to Twoja nowa ukyta pasja, o której jeszcze nie wiesz?

No to wybrałam się w końcu do Katowic na to specjalistyczne usg, choć niestety nie mam takich ładnych zdjęć w 3d, ale mam zwykłe i film z całego badania na wideo. Na szczęście wszystko jest w jak najlepszym porządku, choć maluch był śpiący i na koniec pogniewał się na panią doktor i odrócił do niej tyłeczkiem. ;D Ale wszystkie narządy pracują prawidłowo, serduszko ślicznie bije, kręgosłup prościutki, itd. No i najważniejsze - poznaliśmy płeć dzidziusia: Anik, Agao, witam w klubie, my też mamy synusia :)

pytia pisze:
No to wybrałam się w końcu do Katowic na to specjalistyczne usg, choć niestety nie mam takich  ładnych zdjęć w 3d, ale mam zwykłe i film z całego badania na wideo. Na szczęście wszystko jest w jak najlepszym porządku, choć maluch był śpiący i na koniec pogniewał się na panią doktor i odrócił do niej tyłeczkiem. ;D Ale wszystkie narządy pracują prawidłowo, serduszko ślicznie bije, kręgosłup prościutki, itd. No i najważniejsze - poznaliśmy płeć dzidziusia: Anik, Agao, witam w klubie, my też mamy synusia :)

Pytia, u kogo i gdzie byłas w KAtowicach?? Niedługo i na mnie będzie pora...

Byłam na Opolskiej, bardzo sympatyczna pani doktor (nazwisko wyleciało mi z głowy, a nie mam przy sobie, ale jak chcesz to następnym razem ci na napiszę). Tyle, że ona nie robi takich fotek w 3d, jak mają dziewczyny. Ale mnie zależało głównie na zbadaniu, czy wszystko jest oki. Jest podobno bardzo dobrym neonantologiem. Badanie kosztuje 220 zł.

reklama
dziękuję bardzo!!!
Mam namiar na fajnego gina od Kasi76, zdecyduję się na niego. On przyjmuje albo w KAtowicach, albo w Zabrzy - też super fachowiec...

Do góry