reklama
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Dziękuję dziewczynki
Kasiu, USG kolejne powinno zrobić się między 32 a 34 tygodniem ciąży, to badanie ma wykluczyć ewentualne wady np. torbiel na nerce, która pojawia się u takich maluszków naprawdę sporadycznie. Ja już nie idę, bo wierzę, że wszystko będzie w porządku.
Agao, nie martw się tylko idź! Wszystko będzie w porządku, zobaczysz. Koniecznie napisz nam co i jak i pochwal się ile Twój synuś waży.
Kasiu, USG kolejne powinno zrobić się między 32 a 34 tygodniem ciąży, to badanie ma wykluczyć ewentualne wady np. torbiel na nerce, która pojawia się u takich maluszków naprawdę sporadycznie. Ja już nie idę, bo wierzę, że wszystko będzie w porządku.
Agao, nie martw się tylko idź! Wszystko będzie w porządku, zobaczysz. Koniecznie napisz nam co i jak i pochwal się ile Twój synuś waży.
pytia
Fanka BB :)
No to wybrałam się w końcu do Katowic na to specjalistyczne usg, choć niestety nie mam takich ładnych zdjęć w 3d, ale mam zwykłe i film z całego badania na wideo. Na szczęście wszystko jest w jak najlepszym porządku, choć maluch był śpiący i na koniec pogniewał się na panią doktor i odrócił do niej tyłeczkiem. ;D Ale wszystkie narządy pracują prawidłowo, serduszko ślicznie bije, kręgosłup prościutki, itd. No i najważniejsze - poznaliśmy płeć dzidziusia: Anik, Agao, witam w klubie, my też mamy synusia
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
pytia pisze:No to wybrałam się w końcu do Katowic na to specjalistyczne usg, choć niestety nie mam takich ładnych zdjęć w 3d, ale mam zwykłe i film z całego badania na wideo. Na szczęście wszystko jest w jak najlepszym porządku, choć maluch był śpiący i na koniec pogniewał się na panią doktor i odrócił do niej tyłeczkiem. ;D Ale wszystkie narządy pracują prawidłowo, serduszko ślicznie bije, kręgosłup prościutki, itd. No i najważniejsze - poznaliśmy płeć dzidziusia: Anik, Agao, witam w klubie, my też mamy synusia
Pytia, u kogo i gdzie byłas w KAtowicach?? Niedługo i na mnie będzie pora...
pytia
Fanka BB :)
Byłam na Opolskiej, bardzo sympatyczna pani doktor (nazwisko wyleciało mi z głowy, a nie mam przy sobie, ale jak chcesz to następnym razem ci na napiszę). Tyle, że ona nie robi takich fotek w 3d, jak mają dziewczyny. Ale mnie zależało głównie na zbadaniu, czy wszystko jest oki. Jest podobno bardzo dobrym neonantologiem. Badanie kosztuje 220 zł.
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
dziękuję bardzo!!!
Mam namiar na fajnego gina od Kasi76, zdecyduję się na niego. On przyjmuje albo w KAtowicach, albo w Zabrzy - też super fachowiec...
Mam namiar na fajnego gina od Kasi76, zdecyduję się na niego. On przyjmuje albo w KAtowicach, albo w Zabrzy - też super fachowiec...