reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze USG

nakrecilismy sobie razem filmik jak bylismy na usg, mielismy cyfrowke. i teraz wieczorkiem sobie ogladalismy i pawel zrobil zblizenie i jakims tam momencie gdy byla pupcia pokazana i mowi "widzisz tu sa dwa jajeczka i fajfelek, jaka dziewczynka?chlopak jak nic" :) bo on barzdo chce miec synka... ale na dziewczynke juz coraz bardziej przychylnym wzrokiem patrzy... :D
ale jak sie przyjrze temu filmikowi- ujeciu to sama widze takie cos tam chlopiecego... uh juz nie wiem sama!!

reklama

DZIEWCZYNY, DZIEWCZYNY jestem taka szczesliwa dzisiaj bylismy z mezem na usg i wszystko jest w porzadku, i bedzie malutka dziewczynka (15 cm i jakies 450g)
Maz nie mogl oderwac wzroku od monitora i chyba dopiero zakumal ze dzidzius nie wyglada jak fasolka tylko ma rece, nozki i wyglada jak maly czlowieczek, a przed chwila nawet przegladal moje ksiazki o ciazy.
Ja za to od rana biegalam na kibel ze zdenerwowania ale okazalo sie ze pielegniarka ktora robila Usg byla przemila i wszystko nam wyjasniala (ostatnio nie mialam takiego szczescia) i ostatecznie lekarz potwierdzil ze wszystko jest ok.

Gratuluje wszystkim mamusiom i zycze Wam samych radosnych wspomnien z USg.

ilona

Ilona, to o ktorej ci to usg zrobili? Bo skoro piszesz, ze dzisiaj, a post jest z 5 rano... ???
Gratuluje dzidzi :)

anik byłaś wcześniej? myślałam że idziesz 7 ??? ja idę dzisiaj i się cykam o 16 , miałam koszmary że posżłam na to usg a tam była ceranowa zamiast tej mojej i zamiast zrobić mi pożądne usg to zajrzała raz i powiedziała że nie ma co oglądać i zaczęła czyta ć książkę o ślimakach a po godzinie zażyczyła sobie 1000 zł masakra nie wiem co to miało być więc boję się jesacze bardziej

reklama
Do góry