reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze USG

agao pisze:
no apropos pomyłek to zwykle mylą się jak oceniają dziewczynkę bo często laskom coś nagle wyrasta między nogami a w 2 stronę trudniej jak już coś wystaje to wystaje
siostra mojej przyjaciółki miała mieć chłopaczka i na wszystkich usg potwierdzali i tuż przed porodem też .... i urodziła się Zosia! ;D, a wszystko na chłopca mieli uszykowane.
ale mała charakterek ma i niezły z niej łobuz

reklama
bylam dzis na badaniu,cudnie bylo wszystko widac ,dzidzia polykala wody,machala raczkami,super widok.wszystko dobrze rozwiniete.pytalam o plec ale lekarka powiedziala mi ze na tym etapie ciazy wargi sromowe u dziewczynek sa tak rozwiniete ze mozna je pomylic z workiem mosznowym,wiec lepirej poczekac kilka tygodni ;)

a mi babka na 3d powiedziała że to jest już tak widoczne że ni ma problemu i spoko w 17 tygodniu można rozpoznać jak ktoś nie jest pewien to woli nie mówić i już

Witam serdecznie wszystkie marcowe mamusie ,

Ja dopiero odzywam sie tu pierwszy raz gdyz niedawno dostalam namiary od forumowiczki KatNJ i przy okazji gratuluje chlopczyka mamusiu!!!!!! Kat ja ide w srode .
Ciesze sie ze watek Marzec rozwija sie tutaj tak super i mam nadzieje ze przygarniecie mnie kolejna marcowke.
Ja mam termin na 10 marca i na razie wszystko wyglada w porzadku, od tygodnia czuje ruchy i wlasnie do mnie dociera ze naprawde jest tam maly "ktos".
Kat juz wie ze mialam swoje obawy ale sama mnie wspierala i ciesze sie ze jest Was wiecej.

Zycze wszystkim samych wspanialych wrazen na Usg i w ogole podczas naszych 9-ciu.

Pozdrawiam ILona

iwka31 pisze:
Witam serdecznie wszystkie marcowe mamusie ,

Ja dopiero odzywam sie tu pierwszy raz gdyz niedawno dostalam namiary od forumowiczki KatNJ i przy okazji gratuluje chlopczyka mamusiu!!!!!! Kat ja ide w srode .
Ciesze sie ze watek Marzec rozwija sie tutaj tak super i mam nadzieje ze przygarniecie mnie kolejna marcowke.
Ja mam termin na 10 marca i na razie wszystko wyglada w porzadku, od tygodnia czuje ruchy i wlasnie do mnie dociera ze naprawde jest tam maly "ktos".
Kat juz wie ze mialam swoje obawy ale sama mnie wspierala i ciesze sie ze jest Was wiecej.

Zycze wszystkim samych wspanialych wrazen na Usg i w ogole podczas naszych 9-ciu.

Pozdrawiam ILona

Dzieki Iwka za gratulacje i ciesze sie ze w koncu do nas zawitalas. Daj jutro zaraz po usg znac co i jak.

reklama
Do góry