reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze USG

sylwia532 pisze:
Ja tak do konca nie wierze-trzeba byc przygotowanym na niespodzianke-moja kumpela do 8 miesiaca wiedziala ze dziewczynka na 100 a w 9 powiedzial gin ze chlop
:laugh: :D :laugh:I o takią niespodziankę mi chodziło. Ja jeszcze nie wiem, jak zwracać się do brzuszka i ... nie wiem czy do końca chcę (bo chcę, tylko na ile???)

reklama
no apropos pomyłek to zwykle mylą się jak oceniają dziewczynkę bo często laskom coś nagle wyrasta między nogami a w 2 stronę trudniej jak już coś wystaje to wystaje

Dzisiaj ja idę na połówkowe usg. Może też się dowiem czy pilnuje mnie Jaś czy Magdusia ;). Nawet wyjatkowo po raz pierwszy idziemy dziś razem z Tomkiem, więc dla Niego będzie to jeszcze większe przeżycie niz dla mnie.

reklama
Badanie mam dopiero o 18.15, wiec moze wieczorem, albo jutro uda mi sie tutaj zajrzeć.
Ze zdjeciami to nie wiem czy sie uda, bo bede miala nagrane na kasete, a skanera nie mam. :(
Tak jakas dzisiaj ta moja dzidzia spokojna, chyba sie przygotowuje do wystepów. ;)

Do góry