reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze USG

reklama
Wlasnie wrocilam z usg. Dzidzius pokazal ze jest chlopcem:)
Zdjec nie wklejam bo sa na nich poszczegolne fragmenty i szczerze mowiec to nawet ja nic tam nie widze. Dzidzius jest zdrowy, ma wszystkie paluszki, dlugie nogi i widzielismy uszka -maz sie smial ze nie odstajace ;D
Moje przeczucia co do plci sprawdzily sie w 100%.

Gratulacje dla mam, które wiedzą czy kupować sukieneczki (spodnie można kupować i dla dziewczynek). Chyba Wam zazdroszczę. Ale mam pytanko, czy lekarze Wam gwarantują, że a płeć dzidzi jest na 100%?

Nie wiem jak tak z tymi gwarancjami ;D Mysle ze gdyby doktor nie byl pewien to by raczej nie mowil. Oczywiscie bledy sie moga zdarzyc.
U mojeje dzidzi siusiaka bylo widac bardzo wyraznie wiec mysle ze nie bedzie pomylki.

reklama
Ja tak do konca nie wierze-trzeba byc przygotowanym na niespodzianke-moja kumpela do 8 miesiaca wiedziala ze dziewczynka na 100 a w 9 powiedzial gin ze chlop

Do góry