reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze USG

Agao, ja idąc nawet do stomatologa ciągnę ze sobą Hubcia, więc zawsze mi towarzyszy. Zwoliński może podobać się kobietom, ja nie zwracam na niego uwagi (jako na mężczyznę), bo nie mam takiej potrzeby. :) Mój mąż jak każdy facet jest zazdrosny, ale ma do mnie zaufanie, więc jest spokojny :)

reklama
ja też nie mam potrzeby rozglądania się za innymi facetami tyle że mójmąż sam ocenia faceta wg siebie i jeżeli stwierdzi że nie jest taki najgorszy to pewnie mi się podoba nie wiem jak on sobie to w głowie poukładał ale cóż, ja też jestem o niego zazdrosna więc mamy równowagę w przyrodzie ;) mogę iść do tego Dr tyle że wejdę albo zaraz po Tobie albo przed Tobą ;D

to może lepiej daj znać kiedy będziesz dzwonić tzn którego dnia bo wtedy w między czasie ktoś się może wcisnąć, tylko ja to zwykle tak ok 17 lubię bo mój miś przed 16 przychodzi i tak zwykle przyjeżdżamy ok 16.30 17 17.30 lub max. 18 bo Miruś ma o 19 kolejny trening a TY???

agao pisze:
to może lepiej daj znać kiedy będziesz dzwonić tzn którego dnia bo wtedy w między czasie ktoś się może wcisnąć, tylko ja to zwykle tak ok 17 lubię bo mój miś przed 16 przychodzi i tak zwykle przyjeżdżamy ok 16.30 17 17.30 lub max. 18 bo Miruś ma o 19 kolejny trening a TY???

Agao, mi jest obojętne, mogę dostosować się do Ciebie. To jeszcze umówimy się dokładnie po 20 października :)

No i w koncu poszlam ale do innego gina prywatnie bo moj ma wolne 2 tyg.Stwierdzam ze nie ma jak to sie pojdzie prywatnie-jednak to jest wizyta zadowalajaca-nie mam nic do swojego ale................
I tak:zdjatka pikne sa,maluszek zdrowiutki i nadto ruchliwy no i za nic w swiecie nie chcial zdradzic kim jest tylko pupe wystawil.a i lekarz mi sie pytal czy czasem nie poczulam ruchow-i potwierdzil te moje BOOM ;D. a i jeszcze ze jak tak bedzie sobie rosl i rosl to urodze klopsa,a raczej u mnie niedobrze bo jestem szczuplutka no i sie troszke wystraszylam.

I chyba nam nic teraz lepiej humoru nie poprawia jak widok naszych dzidziusow

kaska nie pochwale sie bo:skaner nie do urzytku(rozpieprzony od 3 lat a nie wiem po co tu jeszcze lezy),cyfrowki mi komp nie wykrywa...................wiec pszepraszam no ale obiecuje ze jak chlop przyjedzie to nadrobie,chyba ze jeszcze z aparatem pokombinuje ale ja to nerwus jestem i zara mnie szlag trafia(po minucie ::))

reklama
Sylwia: chłop przyjedzie to zrobi co ma zrobić i będa zdjęcia. ja jak mam ściągnąć zdjęcia z aparatu na kompa to mam napisaną instrukcję obsługi dla imbecyli, bo inaczej nie da rady, zapominam po kilku minutach co jest i po co.

Do góry