reklama
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Agao, ja idę do Zwolińskiego , bo bardzo mi się spodobał jako lekarz.
To moja dzidzia też pewnie ma około 12cm.
To moja dzidzia też pewnie ma około 12cm.
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
A ja dzisiaj po badaniu USG stwierdziłam, że nie będę więcej robić w swojej przychodni. Lekarz przewrócił mointor w Moją stronę tylko na minutę a resztę tylko badał. Ni ebył nawet w stanie stwierdzić ile ma dzidzia cm, ael na zdjęciu piszę, że ma 140 mm - czyli 14 cm Czy któraś miała tak, że w/g kości udowej dzidziuś ma 18 tyg i 5 dni a w/g główki 17 tyg. i 4 dni. To chyba główka za mała, co ? A lekarz uspokajał. że to jest 9 dni =/- , więc nie wiem. Musiałam iśc na usg bo w rodzinie występuje wodogłowie,a tu się okazuje, ze maleństwo ma jeszcze mniejszą. Mam nadzieję, ze wszystko w porządku. Widziqałam (przez kilka sekund ) bijące serduszko, a Maleństwo uciekało przed panem doktorem - Moja Wiercipiętka Najsłodsza. Zdjęcia niestety nie dam, bo mi się cyfrówka zepsuła a skanera nie mam tutaj.
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Mama Boo, są dopuszczalne odchylenia, więc nie martw się, skoro lekarz powiedział, że wszystko w porządku.
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
agao pisze:mi też spodobała się Jaczyńska napisz mi coś o Zwolińskim to może zmienię zdanie :
Agao, Zwoliński to młody lekarz z powołania , bardzo długo bada, wszystko objaśnia, cały czas widzi się maluszka na monitorze, odpowiada na wszystkie pytania, a poza tym jest bardzo sympatyczny i ciepły. Pierwszy raz w życiu trafiłam na takiego ginekologa .
reklama