reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze USG

monika podobno Ceranowa w instytucie Matki i Dziecka czepia babki ciężarne na kortarzu i kusi zwolnieniami za kasę (prywatna wizyta) bo tam nie chcą wystawiac nawet wystartowała do mojej kumpeli której należało się bez niczego i podobno ma w nosie swoje pacjentki którymi opiekuje się w szpitalu -prywatneie wymyśla jak neajwiększą ilość wizyt :mad:

reklama
Widac po niej ze tylko chodzi o kase. Dlatego juz raczej nie pojde na Grenadierow,bo to jej przychodnia. Stworzyli ja razem z mezem. On pracuje tam jako stomatolog.

no ja tam dzisiaj idę na 17.30 i zaraz dostanę zawału bo najpierw nie mogłam się doczekać a teraz mam cykora i to strasznego ::) ::) ::)

ale chcę na 22 tydzień zapisać się na 4d

anik 78 jak możesz to daj mi namiary na to 4d u dr Zwolińskiego i jak możesz to napisz dokładniej co gdzie i jak chętnie poszłabym na to 4d, a w tym 22 idziesz tam na Grenadierów ?????

agao pisze:
anik 78 jak możesz to daj mi namiary na to 4d u dr Zwolińskiego i jak możesz to napisz dokładniej co gdzie i jak chętnie poszłabym na to 4d, a w tym 22 idziesz tam na Grenadierów ?????

Agao, pójdę na Grenadierów, bo jest taniej (tylko dlatego, bo jak przypomnę sobie Ceranową to wrrrr), więc jak chcesz, to możemy umówić się razem (może Monia wybierze się z nami). Nie mam bezpośredniego tel. do Zwolińskiego, wiem tylko, że mam zadzwonić jakoś koło 22 tygodnia i zapisać się do niego na wizytę.

no w sumie możemy się umówić razem w 2 2 tyg , kurczę jakiego mam cykora za godzinę badanie zaraz ide się szykować i jedziemy :(

na 100% będzie chłopak a ta strzałka to potwierdza ;D
my.php

reklama
Do góry