Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
December ja rodziłam w Redłowie w maju 2011 i jestem zadowolona. Opieka naprawdę super, położne pomocne, a laktacyjne to już w ogóle wielki plus. Lekarze dla mnie ok, szczególnie mój prowadzący, który tam pracuje. Jedynym minusem była wtedy jedna toaleta i prysznic na samym noworodkowym, ale można przejsc kawałek dalej (bliżej porodówek) i tam są już 2 toalety i prysznice, wiec to żaden problem :-) Warunki są w miare ok, poródówki i sale czyste. Izba przyjec na dole wyglądała obskurnie (szczegolnie tam gdzie było KTG), ale może wyremontowali ??
Ps. Ogolnie dla mnie minusem był remont, który akurat trwał w szpitalu, ale na szczescie na noworodkowym był w miare spokój. Ale dzięki temu pewnie warunki się jeszcze polepszyły ??
A pierwsze dziecko rodziłam 4 lata temu w Pucku i tez byłam ogolnie zadowolona, szczegolnie warunkami i wyposażeniem, ale opieka dużo lepsza i milsza w Redłowie
Ps. Ogolnie dla mnie minusem był remont, który akurat trwał w szpitalu, ale na szczescie na noworodkowym był w miare spokój. Ale dzięki temu pewnie warunki się jeszcze polepszyły ??
A pierwsze dziecko rodziłam 4 lata temu w Pucku i tez byłam ogolnie zadowolona, szczegolnie warunkami i wyposażeniem, ale opieka dużo lepsza i milsza w Redłowie
Ostatnia edycja: