reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze trójmiejskie porodówki

ja jadę na kliniczną ale prowadzi mnie lekarz z tego szpitala, wiem że można być odesłanym jak nie ma miejsca ale w moim "przypadku" gdy wasz lekarz zadba to zostajecie, co do znieczulenia to też można nie dostać bo akurat może być pilniejsza cc ale znowu "gwarancją" jest tu ten lekarz prowadzący:)
a jak będzie to napiszę po:)
a co do studentów to tak jak napisała 0la80 nie ma zgody nie ma studentów:)

reklama
Witam

Mam pytanie do rodzących na klinicznej.
Interesuje mnie czy podczas porodu asystują studenci??

Wachami się jeszcze między Zaspą, a kliniczną . Nie chciałabym, aby przy porodzie stała na demną banda studentów:confused2:
ja rodzilam 17 pazdziernika na klinicznej jestem mega zadowolona!!! byla 1 studentka ktora odbierala porod razem z polozna i przelozona ta studentka tak mi masowala krocze w trakcie (bezbolesnie) ze obylo sie bez naciecia ani innych obrazen!!!!!!!!!!!!!! pierwszy porod byl w wojewodzkim RZEZNIA!!!!!!!! pocieli mnie i popekalam bo na sile wypychali mi dziecko ladujac swoje lokbie w moj brzuch!!! koszmar lezalam potem na korytarzu 2 godz a po 10 godz dopiero dostalam dziecko!!!!!!!1
na klinicznej dostalam malutka odrazu na brzuch potem wzieli ja na mierzenie wzenie ubieranie (moj maz byl przy tym obecny) i jak zawizli mnie na po porodowa moj m juz tam na mnie czekam z dzieciatkiem na rekach i od tej pory jak zabierali malutka to tylko na pobranie krwi itp caly czas byla ze mna aha bardzo wazne odrazu poporodzie jak ja dostalam przyszla polozna i pomagala mi przystawic mala do piersi wogole jesli chodzi o pomoc przy karmieniu to wielki plus na wet w nastepne dni pytaly czy sobie radze i zawsze moglam liczyc na pomoc!!! naprawe wielki plus dla tego szpitala a zwlaszczq opieki poporodowej!!!! :D a zaznacze ze bylam tam tydzien bo malutka miala zoltaczke....

Nat u mnie identycznie jesli chodzi o wojewodzki:angry: a potem byla zaspa i tez bylo super jak u Ciebie na klinicznej.

Ja rodzilam na Zaspie i na porodówce była cudna opieka połoznej i lekarza. Natomiast na oddziale poporodowym bylo juz gorzej panie połozne wychodzily z załozenia ze skoro urodzilas dziecko to teraz sie nim zajmij. Żadna nie przyszla z pomoca gdy któraś z młodych matek sobie nie radzila z malenstwem. Byly nieprzyjemne i niechętne do pomocy.

Wejherowo rodziłam tam dwa razy 2010 i 2011 rok i jestem bardzo zadowolona :) miły personel,jedzeie w miarke hehe jak wszedzie,wyposazenie sal itp.tez ok :)

reklama
Do góry