Agnieszka91
Fanka BB :)
Moja dzidzia ma 2.66 cm. Serduszko pięknie biję. Wg USG 9t4d termin na 3 marca a wg om 9t1d termin na 6. Zdjęcie dodam jutro bo nie chce coś się dodać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
za dwa tygodnie serduszko zobaczysz. pewnie za szybko to usg, głowa go góry marcóweczkoi po wizycie...
niestety dziecia na razie nie ma jest pęcherzyk na 5t2dc
i teraz zaczynam się bać... aż mi łezka poleciała..
w poprzedniej ciąży już był..
Tak tak, juz nikt z naszej grupie nie odpadnie!emilija madziek dziękuję
tego będę się trzymać!!
z cyklu to był 6t2d, a wg USG 5t2d dlatego się martwię, ale staram się być dobrej myśli, po prostu późniejsza owu
Kochana ja tak miałam, ciąża z usg mniejsza niż z Om poszłam 2 tygodnie później i już było serduszko. Szkoda Twoich nerwów. Będzie dobrze tylko troszkę cierpliwości trzeba...emilija madziek dziękuję
tego będę się trzymać!!
z cyklu to był 6t2d, a wg USG 5t2d dlatego się martwię, ale staram się być dobrej myśli, po prostu późniejsza owu