reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze testy, brzuszki, usg, wyniki :)

reklama
Jusia spokojnie ja poszłam na pierwsze usg w 5 tygodniu i było pusto po równych dwóch tygodniach serduszko i maleństwo rozmiarowo na 7 tygodni + 3 dni:)

Cześć dziewczyny:) Jestem po wizycie, wszystko dobrze:) Serduszko bije, a maleństwo ma 9,4mm. Z usg wychodzi mi termin na 23.03, z om dwa dni wcześniej. Ale jestem szczęśliwa:) Usg prenatalne i testy z krwi umówione na 12.09. Mam nadzieję, że do tego czasu nie będzie żadnych stresów:) Życzę powodzenia na dzisiejszych wizytach!

Załączniki

• IMAG0609 (800x447).jpg
    IMAG0609 (800x447).jpg
    127,9 KB · Wyświetleń: 133
emilija madziek dziękuję:)
tego będę się trzymać!!
z cyklu to był 6t2d, a wg USG 5t2d dlatego się martwię, ale staram się być dobrej myśli, po prostu późniejsza owu;)
Kochana ja tak miałam, ciąża z usg mniejsza niż z Om poszłam 2 tygodnie później i już było serduszko. Szkoda Twoich nerwów. Będzie dobrze tylko troszkę cierpliwości trzeba...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
gosiak_ gratulacje ! :D piękny bąbelek :)

jusia83 bez nerwów ... ja byłam na pierwszym usg w 5t5d i też był tylko pęcherzyk a dwa tygodnie poźniej był dzidziuś :) głowa do góry !

Do góry