Zdjęcie idealne ! Jak wyraźnie widać ! szok!
Hej. My po dzisiejszej wizycie na NFZ- kulka ma 8t4d, bijące serduszko, 2cm4mm, łapki i nóżki. I tyle, więcej nie zobaczyliśmy. Jak chodzi o badania skierowanie jedynie na podstawowe morfologia, mocz, glukoza od rodzinnego poorosić skierowanie na TSH...reszta niby za 4tyg więc zrobię je prywatnie przed wizytą u swojego ginekologa- za dobre 3tygodnie, może już złapię się na usg prenatalne. Lekarka bardzo miła i delikatna, czekania w kolejce 2h (przed 20mnie przyjmowała). Mam tez infekcję (dziwne bo nic nie zauważyłam) więc leki dopochwowe i potwierdziła, że Locomotiv 2-3tabletki na dzień można brać na mdłości
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
wszystkozajete
Moderatorka
Dziewczyny widać u Was po brzuchu coś? U mnie zero.. No chyba, że się najem na wieczór
gosiak_
Zaangażowana w BB
Ja mam taki rozluzniony brzuch, jakby mi mięśnie przestały trzymać i przez to jest trochę bardziej widoczny niż zwykle, ale nie sądzę, żeby ktoś się zorientował za to biust mi urósł, z mojego mikro teraz już coś widać a u Was jak rozmiar miseczek?Dziewczyny widać u Was po brzuchu coś? U mnie zero.. No chyba, że się najem na wieczór
Hej. My po dzisiejszej wizycie na NFZ- kulka ma 8t4d, bijące serduszko, 2cm4mm, łapki i nóżki. I tyle, więcej nie zobaczyliśmy. Jak chodzi o badania skierowanie jedynie na podstawowe morfologia, mocz, glukoza attachFull765596 od rodzinnego poorosić skierowanie na TSH...reszta niby za 4tyg więc zrobię je prywatnie przed wizytą u swojego ginekologa- za dobre 3tygodnie, może już złapię się na usg prenatalne. Lekarka bardzo miła i delikatna, czekania w kolejce 2h (przed 20mnie przyjmowała). Mam tez infekcję (dziwne bo nic nie zauważyłam) więc leki dopochwowe attachFull765595 i potwierdziła, że Locomotiv 2-3tabletki na dzień można brać na mdłości attachFull765597
jakaż fotogeniczna ta kulka
wszystkie kropki super!! Czekam na własną - może jutro
jak wypnę mój brzuch to nawet 4 miesiąc jest
Załączniki
Mama2raz
Fanka BB :)
Ja też na pierwszej wizycie miałam tylko pecherzyk...czekam na kolejną wizytę.i po wizycie...
niestety dziecia na razie nie ma jest pęcherzyk na 5t2dc
i teraz zaczynam się bać... aż mi łezka poleciała..
w poprzedniej ciąży już był..
A kiedy miałaś OM?
Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom
gosiak_
Zaangażowana w BB
Nie martw się, to wcześnie jeszcze. Byłam dokładnie w 5t2d i też nie było maleństwa. Spokojnie:*i po wizycie...
niestety dziecia na razie nie ma jest pęcherzyk na 5t2dc
i teraz zaczynam się bać... aż mi łezka poleciała..
w poprzedniej ciąży już był..
U mnie wizyta w czwartek, jestem dobrej myśli, nie ma innej opcji.
reklama