reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze testy, brzuszki, usg, wyniki :)

W końcu i ja mam pewność że póki co wszystko w porządku. Wczoraj byłam na wizycie u dr która prowadziła moją pierwszą ciążę i o dziwo mnie poznała Mamy 8 tydz i żywy zarodek 16 mm
Super, gratuluje

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej Dziewczyny!
Mam pytanie, czy któraś z Was do tej pory na USG nie widziała jeszcze zarodka? Byłam 2 dni temu, i sam pęcherzyk widoczny, i to tylko 9mm. Co prawda 5 dni wcześniej miał 4mm. Beta w poniedziałek wynosiła 6900, i to już chyba 4, którą robiłam i wszystko ładnie rośnie. Tylko na tym usg nic nie widać... Stresuje się strasznie, pomimo to, że przecież i tak tym stresem nic nie wskóram, ale jednak...

Hej Dziewczyny!
Mam pytanie, czy któraś z Was do tej pory na USG nie widziała jeszcze zarodka? Byłam 2 dni temu, i sam pęcherzyk widoczny, i to tylko 9mm. Co prawda 5 dni wcześniej miał 4mm. Beta w poniedziałek wynosiła 6900, i to już chyba 4, którą robiłam i wszystko ładnie rośnie. Tylko na tym usg nic nie widać... Stresuje się strasznie, pomimo to, że przecież i tak tym stresem nic nie wskóram, ale jednak...
Nie denerwuj się. Który to tydzień?
U mnie w 5t2d nie było zarodka, dopiero tarczka zarodkowa. I czekam cierpliwie lub mniej cierpliwie do 4.08 na kolejną wizytę.

Hej Dziewczyny!
To jeszcze bardzo wczesna ciąża i może nie być widać. Dużo też zależy od lekarza i sprzętu. Ja na pierwszej wizycie też nie widziałam nic oprócz pęcherzyka, a wg om był 6t3d.

1469655798060.jpg
Dzisiaj tak wyglądał mój kropuś. [emoji4]

Załączniki

• 1469655798060.jpg
    1469655798060.jpg
    51 KB · Wyświetleń: 732
reklama
Do góry