reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

pralka mi sie psuje. jakis kod wyskoczyl i przestala prac. wylaczylam z pradu i wlaczylam i dziala na szczescie ale cos czuje ze dni mojej pralki sa policzone

ok ide dalej sprzatac , bo Julka wstala

reklama
SMerfetko, dokładnie. Sama się kiedyś nad tym zastanawiałam, jak ludzie mieszkają w Afryce, bez wody w kranie...itp.
Nie mogę się zmusiać do żadnej pracy;/ Umówiłam się dzisiaj z kumpelą na basen:)
Ale wcześniej będę pilnować dziecka koleżanki, bo ma pogrzeb wujka.

Mnie wlasnie wkurzyla szefowa wrrrrr i bez skrupolow przyniose jej zwilnienie od sierpnia niech spada babsko wrrr .chcialam sie zwolnic bo mnie boli ten zab a ta pinda do mnie zebym wziela tabletke to jej mowie ze nie moge a ona do mnie przeciez w ciazy nie jedtes ,tylko sue usmiechnelam i pomyslalam sobie to sie zdziwisz wredna babo

Smerfie ale psita wredna. Chcialabym zobaczyc jej mine jak sie dowie ;)

Ogladalyscie film Babies? To dopiero lekcja pokory dla nas ludzi z "cywilizacji" - dzieci w Afryce sa caly dzien przy matce i sa najszczesliwsze a np w Japonii rodzice przy dzieciach wisza na tel. Koniecznie obejrzyjcie, daje do myslenia.

Ja dzisiaj nie mam na nic czasu. Ogródek fajna rzecz ale pochłania sporo czasu, dzisiaj ponad 2 godziny byłam a jeszcze pełno roboty.
Zaraz do pracy zmykam a jeszcze po drodze chcę o bibliotekę zahaczyć.

ale jestem głodna. Zoś dopiero zasnąl a ja szybko odmrażam gołąbki, z mięsem, ale trudno,nic innego nie mam.

Kurczę, kiedy to dziecko ustali sobie rytm dnia? Raz czuwanie i zabawa nad ranem, raz w środku dnia, a raz miała akcję pobudka o 4 i radocha bawimy się. Przez to karmienie na żądanie nie mamy stałych godzin posiłków, jedyne co to kąpiel i potem karmienie i usypianie - to ładnie działa, a cała reszta jak w cyrku. Nic nie mogę zaplanować. Pocieszam się, ze może to te różne pory zastrzyków ją tak rozbijają, szpital, lekarze etc. sama już nie wiem.

bobo, daj konserwy, daj!!!

anisiaj prosze bardzo :)
Konserwa_tyrolska.jpg_7cb610daa16762a45bf74200d3de2cd6.jpg

a co do rytmu dnia to hmmm Julcia miala kiedy taki :-D ale gdzies sie zapodzial :-D

reklama
Do góry