reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

anisiaj wlasnie nie wiem :( jak go spotkasz to pokaz mu droge powrotna do mnie hihi

a tak serio to teraz juz Julka tak nie spi jak kiedys . a jak spi to krotko i pozniej po podlodze sie czolga i nie daje mi nic zrobic. kapiel jedzenie po kapieli i nocki sa unoramowane. reszta dnia leci jak ksiezniczka zarzadzi i jaki ma humor :-D

ok lece bo z kumpela sie umowilam a julka spi i musze ja budzic

papa

reklama
Witam się i ja popołudniowo!
Bietka vel łapki Pudziana,hihi chciałabym to zobaczyć.Ja też dźwigałam wózek,ale tylko 10 schodków i potem już winda.Ale z moją klaustrofobią to i winda straszna.
Anisiaj Zosieńka jadła już PEPTI,jak na niego reaguje???Jak się czujecie Ty i Zoś???Franek dobrze tolerował PEPTI i potem jak już mógł inne mleko,to nie chciał.
Aga jak tam ,fajnie w domku z m,i co wczoraj wieczorkiem leżałaś i pachniałaś???
Kinguś ale głupia pipa z tej szefowej,zero taktu i delikatności,wrr.W swoim imieniu i dla twojej spokojności zupełnie za free przyjadę i przegryzę jej tętnicę,niech ona sobie wtedy tabsy łyka!!!A ten domek to fajny jest ,możesz go urządzić według własnego widzi mi się!!!

Kurczę zazdroszczę tym dziewczynkom,co mają ogródek koło domku!!!

Elu wszystkiego naj!!!

Ostatnia edycja:
Ja juz w domku popijam sobie inke z magnezem :))))) Pani w polskim sklepie mowi do mnie uuuuuu a to dzis inka a nie nescafe crema czyzby pani byla w ciazy hehe

smerfie :)))))))))
anisiaj dopóki walczyłam o karmienie piersią i mały był na cycu a ja przy laktatorze to też jedyny stały punkt to bylo kąpanie ;-)
bobo uwielbiam konserwę ;)

Zosia od rana spala 30min. Pewnie, ja nie musze nic jesc, dziecko moja dieta ;)

Smerfie, heh ;) ja tez pilam taka inke. O rany jak ja tesknie za kawa, a tu jeszcze szlaban na mleko, uschne z glodu i monotonii potraw :(

Moj sasiad gra wlasnie na gitarze-ma dwoch synkow ok. 2l i pol roku, maja wykladzine trawe na balkonie i on gra i spiewa ze starszym "Pieski male dwa". Jest przy tym szalenie przystojny i to spiewanie dodaje mu urody

anisiaj oj ja bym chciala miec takiego przystojnego sasiada a u mnie niestety srednia wiekowa otaczajacych mnie panow to 60 lat :(

Pieski małe dwa chciały przejść przez rzeczkę
Nie wiedziały jak,zrobiły kładeczkę
Kładka była zła,skąpały się pieski dwa sibą sibą,sialalala

Ja też chcę konserwy i ciasta od Edyty!!!

reklama
Do góry