reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Aga buzi dla Kubulka na te 8 miesiecy :* ale juz duzy chlopczyk z niego...

Bobo jesli dostaniesz fotke z radaru z innego wojewodztwa to znajoma nic nie pomoze ,wiem to z autopsji ... Ja mam dobrze jux nie dostaje zdjec z wakacji bo do belgii nie przysylaja , kiedys specjalnie dalam sobie fotke strzelic a teraz wymienilam prawo jazdy na belgijskie wiec nawet punktow mi nie moga naliczac.

Obejrze II czesc filmu na tvn7 i spadam spac.

Dobranoc

reklama
Witam :-)
Ja już oczywiście nie śpię od 7. Córcia jeszcze śpi, a ja stwierdziłam że już mnie od leżenia kości bolą :-D
Idę powiesić pranie, póxniej muszę do sklepu wyskoczyć.
Pogoda piekna, słońce świeci od rana :tak:
Miłego dnia :-)

Edysiek, zamien sie ;) ile ja bym dala za dodatkowy sen, kosci mnie bola z niewyspania ;)

Ja czekam na tate, przyjezdza dzis na kilka dni. Miala byc z nim mama, ale jakis wirus ja dopadl.

Smerfie, jak sytuacja? Poszlas do pracy?

Aga, no to faktycznie ciezko mialas, ale w sumie to Twoj pierwszy raz. Ciesz sie ;)

Za nami ciezka noc, Zosia spi, ale jak sie obudzi to strasznie placze dopoki nie ma czystego noska. Powiem Wam,ze chcialabym,zeby miala troche spokoju. Kolki, rota, katar, ciagle cos :(

dzien doberek :)
agus buziak dla Kubulka :* jeju ale ten czas leci. juz ma 8 miesiecy :szok:
smerfetko dobrze masz z tymi punktami
edyta z checia bym sie zamienila z Toba na spanie hihi

milego dnia wszystkim

dzień dobry

ja też jak aga miałam ciężką noc - Igi się kręcił, nie mógł znaleźć sobie pozycji, mruczał, jęczał ... nie wiem o co chodzi... pierwsza taka noc od daaaawna :eek: zasnął ok 4 i spaliśmy do 7 - to już moja druga noc z rzędu- wczoraj z nerwów nie mogłam spać...

urodzinki udane (chyba) trzeba by było gości zapytać ;-) nie wiem czy formuła bez stołu wszystkim odpowiadała, ale trudno- było miło większość posiedziała do 19 - a znajomi zostali dłużej - o 20 igor padł i obejrzeliśmy finał bitwy o dom, winko, znajomi pojechali o 23 a do 1 z m sprzątanie.
Igor nie dostał żadnego grająco-świecącego prezentu :-) dało się zreformować ludzi ;-)

wczoraj ciężko ... było bardzo dużo ludzi - zamiast kazania, były podziękowania od rodziny i to było tak wzruszające że ryczałam jak bóbr...
potem pojechałam do cioci na stypę- nie lubię tego słowa... brrrrrrr - posiedziałam i tam było lepiej... kuzyn i kuzynka już coś zjedli wypiliśmy herbatę, udało się rozmawiać bez łez - kuzyn ma 5 mc córeczkę więc jej obecność wszystko rozluźniła...

wszystko przeczytałam ale jak kogoś pominę proszę o wybaczenie ....

bobo hehehehe dobra ta Twoja teściowa :) Julcia raczkuje już ?
justi zdrówka dla Kubusia
aga - witaj w klubie nie wyspanych :eek:
anisiaj co za tekst !!! jejku co za baba - specjalnie wzięłaś miesięczne dziecko i siedziałaś sobie na korytarzu szpitala żeby łapało wirusy :no: ręce opadają - ZOSIA JEST ŚLICZNA :)
edysiek jak wejdę na fb to Cię znajdę
gosia jak tam u Ciebie ? koniec już wszystkiego ? jak kacper ?
smerfie kochana :* milczę w nadziei &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i melduj nam tutaj.... a w drugiej kolejności współczuje zęba, może po prostu tydzień bez uśmiechu w pracy i rozmów, możesz delikatnie ręką usta przysłaniać...

hmmmmmmmmmm .... jak coś pominęłam przepraszam :) powinnam być już na bieżąco - idziemy na śniadanie :)

bietka raczkowaniem bym tego nie nazwala hihi raczej pelzaniem i probiwaniem raczkowania :-D
anisiaj no to obie zamienimy sie z edyta a ona zajmie sie naszymi dziecmi :tak:
smerfetko no wlasnie jak @?

Melduję się:)
Zaraz lecę, po południu wpadnę na dłużej.
Bietka ;****
Kubuś dalej skarży się na ból gardełka. Mam nadzieję że leki zadziałają.
Smerfetko, ja od rana myślę o Tobie &&&

reklama
Do góry