reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
anisiaj oby to był jednorazowy wyskok ... może to jakaś reakcja na te zastrzyki z hemoglobiny?
buziaczki dla WAS :*

gosia odpoczywaj

smerfie oj pyyyychaaaaaaaaaaaaaa - dziękuję

edysiek no właśnie co waga na to ... :eek: na moja nie wchodze po frytkach z belgii

ja mam wesele brata za 2 tyg, a wyglądam jak 7 nieszczęść, nie mam kiecki i nie mam kiedy i jak jej szukac

gosiu, a na co alergia? mam nadzieję, że Kacper wstanie rano jak młody Bóg, pewnie to zmęczenie, albo ta pizza

mam kryzys, ledwo wyszliśmy ze szpitala, a tu znowu cos

Aniś u mnie tak mieli Szymek,Karol i Franuś.Niestety nawet mój odciągany pokarm musiałam odstawić i nasza pediatra zaleciła BEBILON PEPTI i w niedługim czasie przeszło.Na tym mleczku byli tak do około 1,5 roku.To była alergia i nietolerancja czegoś tam w mleku.
Skonsultuj to z pediatrą i będziesz miała pewność.To na pewno nie jest nic poważnego!!!

cześć Krysia świętujecie zdaną maturę ?

anisiaj kochana obserwuj malutką - to na pewno nic poważnego, jest przebadana na wszystkie strony... więc zauważyli by gdyby coś było nie tak.
na 200% wejdziesz w jakąś kieckę którą masz w szafie. Wiem że teraz ani głowy i chęci na bieganie po sklepach :/

kochane powoli zmierzam do łóżka
życzę aby jutro wszystkie kobiety pracujące wstały pełne uśmiechu i energii na weekend; dzieciaczki wstały zdrowe a mamusie wyspane :*
buziak :*

Ostatnia edycja:
bietka, chęci to ja bym miała, ale raz, że z Z trudno, dwa, że jak coś przymierzam to mam potem dola giganta

krysiu, a w jakim wieku im to wyszło? jakoś trudno mi uwierzyc, że teraz by wyszła alergia skoro tyle czasu jest i na mm i na moim,ehhh

czytam na necie, że jednorazowo to nic złego, ale trzeba patrzec. tego bylo bardzo mało, dosłownie dwie kropeczki, ale skoro już miało się pojawic to czemu nie wczoraj albo w szpitalu, tylko dzisiaj, ehhhh

no i trafiłam na opinię pediatry, że przy rota tak może byc. jutro zadzwonię do tej ze szpitala

Ostatnia edycja:
Aniś no właśnie mniej więcej w takim wieku jak jest Zosieńka.
Najpierw kupy były ok,potem były coraz rzadsze,a potem pojawiły się niewielkie pasemka krwi i śluz,a na koniec były zielone i cuchnące.A też dzieci moje były badane w szerz i wzdłuż,bo my z mamy konflikt serologiczny.

Bietka ma się rozumieć,że świętujemy,hihi ja bardziej to przeżywam niż Michał.

reklama
Do góry