reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Dziewczyny nie ma sprawy ja z chęcią upiekę Wam ciacho :tak: A Wy za to wypierzecie mi firanki :-D Może jeszcze któraś okna umyje przy okzazji to ja dzieciaczkiem się zajmę ;-)

Anisiaj oby tak dalej :tak:
Gosiulek będzie dobrze, może po prostu źle się poczuł, a może też to z emocji - Ty byłaś przejęta tym pogrzebem to i może on też - mimo wszystko dzieci rozumieją naprawdę dużo :-(
Bobo udanego wypoczynku :-)

Byłam na ogródku a jak przyszłam do domu to stwierdziłam, że zjadłabym coś dobrego i zrobiłam oponki :-D

reklama
anisiaj super wiesci , oby tak dalej :*

edysiek jejku Ty tylko pieczesz i pieczesz , ja umyje okna za oponki ;)

Gosiu , bedzie dobrze :*

bobo milego wypoczynku

bietka u mnie tez pada :(

Byliśmy u lekarza.Spanikowałam.Nigdy nie widziałam go takiego ospałego.Zadzwoniłam do lekarki z osiedla (najczęściej do niej chodzimy) i jak wróćiła z gabinetu puściła mi sygnał i poszliśmy do niej. Kacperkowi zaczęło się już poprawiać a u pani doktor chyba zupełnie wrócił do siebie.Dał się ładnie zbadać.Miała mu zastrzyk dać ale zrezygnowalismy.Dostał doustnie diphergan.I bardzo był głodny.Zjadł cały talerz rosołu.Ugotowałam jak wróciliśmy z pogrzebu bo chciał.

Chyba jednak był bardzo zmęczony bo już śpi co do niego nie jest podobne.Oby nic mu nie było.
Pytałam tez o napletek.Powiedziała żeby nie ingerowac bo on rośnie więc i tam się zmienia. Zsuwa się tylko gdy coś się dzieje czyt. zapalenie.
Pokazałam też zdjęcie rumienia.Skoro zniknął szybko to pewnie od meszki.Obejrzała go calusieńkiego.Pobadała,popukała.

O matko ja oszaleję.Tak bardzo boję się o niego.Niech chociaż on będzie z nami. Całe szczęście że to jest normalne i każda mama po stracie tak ma.​

gosiu - spokojnie, byłaś u lekarki, nie stwierdziła nic podejrzanego. Może to przez pogodę jest senny... mam nadzieje że jutro wstanie zdrowy jak ryba! Nie martw się kochana :* niech teraz odpoczywa. Super że zjadł rosołek, obserwuj go jutro, ale wierzę że będzie dobrze :* a pytałaś skąd mogły być wymioty ????

Ona nie widzi podstaw do niepokoju,badań. Po espumisanie mu ból brzuszka przechodzi. Mówiła że dzieci mają niestrawność. 2x wymiotował.mam nadzieję że to tylko tak coś.Może coś mu się do żołądka przykleiło? Wczoraj jadł pizzę.Może to? Trudno powiedzieć. Biegunki nie miał.

no widzisz - lekarka Cię uspokoiła, gosia odpocznij, zrób sobie herbatkę - idź spać, na pewno będzie dobrze! Musi być :)

co tutaj tak cicho ???

smerfie mam ochotę na frytki z majonezem - proszę poleconym z belgii :-)

Ja sobie strzele w leb. Znalazlam malenka krew w kupie Z. Dzis miala usg brzuszka, brak stanu zapalnego, jak to sie powtorzy dzwonie do tej pediatry. Jak na zlosc jest od pon na urlopie.

Gosiulek dobrze, że nic mu nie jest. To normalne, że się martwisz. Każda z nas sie martwi bardziej lub mniej ;-) Dobranoc :-)
Smerfetka a jakoś tak mam ostatnio wenę na kucharzenie :-p Tylko obawiam się co moja waga na to :szok:

reklama
Gosiu jutro wstanie zdrowy jak rybka :)

Anisiaj mam nadzieje ze to nic powaznego , ale badz czujna ...

bietka specjalnie dla Ciebie
images

Do góry