reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Ja już w domku - zajadam zupkę. A wczoraj chyba któraś pytała, jaką gotowałam :sorry2: Teraz mi się przypomniało - to taka wielowarzywna z zielonym groszkiem wprost z ogródka :tak:

Szóstkowa gratulacje dla syna, teraz niech się dostanie na wymarzone studia :tak:

Pierzecie te firanki i pierzecie a moje chyba za daleko do pralki mają :-D
Dzisiaj jeszcze niech poczekają, bo idę tyrać na ogrodzie :-p A tak serio praca w ogródku to dla mnie sam relaks :-) choć potem plecy bolą.
Tylko najpierw kawe muszę wypić, bo coś mnie głowa zaczyna boleć :eek:

bobo :szok: łoooooooo zombie
jedziesz na weekend do rodziców ?

edysiek wypiorę Ci firanki jak zrobisz mi obiad i upieczesz ciasto na deser :-p

6kowa, gratulacje!

bietka, dziękuję za przekazanie info :* przeproś Igorka, że paczka od żony dojdzie spóźniona, ale jak wiesz żona przed urodzinami męża wybrała się na nagły urlop i nie zdążyła wysłać zakupu

edysiek, ja też Ci upiorę firanki za ciasto ;)

kochane moje, dzwoniła do mnie p dr (boska kobieta). hemoglobina rośnie i mamy dużo młodziutkiego czegoś tam krwiotwórczego :)))) aaaaa no i wyznacznik stanu zapalnego wynosi już zero, a więc pan rota-wredny-wirus powoli się od nas wynosi :)))))

Dziewczyny Kacper od 13 mniej więcej jest zmęczony,bardzo senny.Jak wróćilismy z pogrzebu zwymiotował ale nadal jest senny. Prosze pomódlcie się zeby było ok bo zwariuję.

reklama
Do góry