reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

to była wersja bietki po 2 butelkach wina a w realu :)

01gloria.jpg

reklama
Weszłam na marzec2013.....i się poryczałam.Byłam z nimi na poczatku.Przeżywałam ich niepokoje.Teraz cieszą się swoimi dzieciaczkami.....Moje tez by miało ponad 3miesiące. Za tydzień 5urodziny miałby Karolek....

Nie smęcę.Przepraszam.Musze poszukać czegos ładnego na pomniczek.

Witajcie,

Oj tak, nie ma nic gorszego niz widok cierpiacego dziecka. Gdybym mogla to bym wlasnymi rekami tego rotawirusa z niej wyciagnela i zaczela sie nad nim pastwic tysiac razy gorzej niz on nad Zosia.

Bobo, opieke mamy rewelacyjna, prowadzi nas pani ordynator, zaglada do Zosi kilkanascie razy dziennie. Przez pierwsza noc byla tu dziewczna, teraz jestem sama.

Pisze tego posta od 8 ;) WYCHODZIMY!!!!

Hej,

Gosiu :*

Bobo BTW w belgii to podatek hehe hmmm tylko czemu placili w dolarach aaaa moze ty mialas placic 100 $ dziennie podatku

Anisisj super , buzi :*

Milego dnia .

reklama
smerfetko to by wychodzilo ze pracowalam w podatkach na zmywaku hihi hmm czyzbym "prala a wlasciwwie myla brudne pieniadze " :-D:-D

ide polezec z Julcia

Do góry