reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Photo0150.jpgAga ufff znalazlam tak wyglada ten komplecik z krysztalkow swarowskiego , na zywo wyglada jeszcze lepiej , jak tylko Ci sie podoba to napisz mi na priva adres i we wtorek pracuje tylko do 12 to pojade na poczte wyslac ;)

anisiaj milego dnia z rodzicami ;) m no coz on myslal najpierw o porodzie a pozniej ten dziki seks hehe

Załączniki

• Photo0150.jpg
    Photo0150.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 18
reklama
dzień dobry u nas od rana pod dostatkiem więc wysyłam
NIE009.jpg

anisiaj :) :-D:-D:-D "uwielbiam Twojego m" :happy:
smerfie śliczny ten komplet- aga bierz w ciemno :) tzn pożyczaj :) masz wybaczoną nieobecność :) oj tak wiosna zawitała - sprzątamy samochody :tak: smerfie napiszę Ci coś na g :)))) anisiaj Tobie wyślę na priv

miłego dnia wszystkim :*

Podpisuje sie wszystkimi 4 rekami, ktore obecnie mam pod tym, co napisala Bietka na g, a mi przekleila na priv. Czuje dokladnie to samo, wiec wielki buziak dla Smerfa :D

U mnie tez slonce pikne, wiec sie podziele, bo nie korzystam.

Bietka, no czasem moj m blyszczy, jak z ilorazem 70 ;)

Bo oni maja w glowie pudelka nicosci :) pewnie widzialyscie tego komika o roznicach w mozgach?

Bobo, pamietaj, tesciowa tez czlowiek a czas szybko zleci ;) udanej imprezy :)

Ostatnia edycja:
tak komik jest bossski :)))

wpadło nam wyjście do kolegi m dzisiaj. parapetówka, chyba pójdziemy - brat przyjedzie do młodego, w sumie nie ma wiele roboty bo po kąpaniu i karmieniu Igi śpi :) ale lekki stresik będzie :)

Ostatnia edycja:
bietka odpisalam Ci na g ;)

anisiaj a tobie juz wysylam na priva to co napisalam na g

u mnie cieplo ale slonca nie ma :( wlasnie wrocilam z myjni uff wczoraj sprzatnelam srodek a dzis z zewnatrz bo na jeden raz to dla mnie za duzo , smieje sie ze duzy samochod to i duzo mycia hehe

Dzień dobry dziewczynki!!!
Bobo wizyta teściowej to marzenie każdej porządnej synowej,tak więc kopnął cię zaszczyt i powodzenia kochana!!!
Bietka udanego wyjścia,a z Igusiem będzie ok.Nie przejmuj się i baw się dobrze!!!
Anisiaj ten ósmy człowieczek jest super,ja zauważyłam,zawsze patrze na twój suwaczek i się zachwycam:GRATULACJE!!!

Hehe mój m też czasami jak błyśnie myślą ,mową to wtedy mam wrażenie że poślubiłam faceta z IQ naleśnika.
Odnośnie zzo,to mnie w ogóle nic nie bolało ani wkłucie,ani już podawanie znieczulenia.

Miłego dnia wszystkim dziewuszkom!!!

reklama
6mamo, dziekuje :) iq nalesnika mowisz?:) jak sie czuja Twoje dzieciaczki?

Smerfie, dziekuje za priw :) Wiesz dlaczego moja corka bedzie miala takie imie? Bo sw. Zofia byla bardzo silna i waleczna matka, a takie kobiety baaardzo mi imponuja. Wierze, ze w kazdej walce jest sens :*

Bietka, uuuu ale zazdrocha :) Zostaw zieciunia niech odpocznie od matki. Pomysl, ze kiedys w sobotnie wieczory, to on bedzie szalal :)

Do góry