reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Marta, mojemu tacie chłopak wjechał na parkingu w tyłek, i zaczął drzeć ryja że to taty wina, pomimo że tata stał na parkingu i czekał:) a że czekał na mojego brata, to mój brat panu wytłumaczył że to wina taty i była. I wtedy dość szybko załatwiliśmy sprawę przez wartę, bo tam był samochód pana ubezpieczony.
Bietka, dlatego do czerwca, bo u mnie też ostatnio idą kg nie w tą stronę co potrzeba

Justi my spisalismy protokól i pójdzie z jej ubezpieczenia ona nam mówila ze jej sie wydawało ze jestesmy daeko a tez staismy w miejscu no bo jej czujniki nie zadziałały a w lusterka nie patrzyła
Bobo na strzeszyńskiej 30minut spacerkiem

znów mnie zaczyna łapac ból głowy - przez moja siostre bo mnie tak wkurzyła
ide na spacer musze ochłonąc i sie przewietrzyc nasz pierwszy taki spacer po chorobie

Ostatnia edycja:
marta miłego spacerku

gosia, ogrody chyba ciężko zniosły tak długą zimę :(

justi powiem Ci tak - DAMY RADĘ !!!!! o takie będziemy sexi :)
images

anisiaj ??? spadek formy ??? masz mamę w tym tyg. ? buzi :* polecam "lejdis" zawsze mi poprawiają humor (film oczywiście :)

kobietki jakiś przepis na zapiekankę??? mam miesko mielone - nie chcę sznycli, kotelcików pulpetów ani spaghetti... pomysły ???

reklama
Do góry