reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

Justi ja mam urwanie głowy w domu.Wkurzona jestem.
Kuchnię zaprojektował nam facet który robił meble.

Kurde boli mnie w lewym podbrzuszu.

Justi my łazienkę na dole mamy w kolorach wrzosu.Mała jest więc naszaleć nie można było.Podłogę tez taką mam. Nie chciałam jasnej bo fugi ani ciemnej bo wszystko widać.

Ostatnia edycja:
reklama
edysiek brawo dla corci :)

justi ja zawsze chodze po sklepach i szukam inspiracji robie zdjecia, pozniej wieszam je w pomieszczeniu ktore chce remontowac i czekam czy szybko mi sie opatrzy jesli nie to wprowadzam projekt w zycie ;)

jestem jestem :)

dzis dzien wariata hihi. rano z m siedzielismy i szukalismy noclegu nad morzem tanszego bo tamto jak przeliczylismy to by nas wynioslo ohoohoho i jeszcze troche i pozniej jak m ma urlop w sierpniu to juz nigdzie bysmy nie pojechali. no i tak szukalismy szukalismy i nic ciekawego nie bylo wiec wymyslilam ze pojedziemy nad jezioro 100km od poznania. kuzynka tam byla rok temu i super. domek murowany super urzadzony cena znosna . wiec jedziemy tam. pozniej robilam obiadek zjedlismy i pojechalismy do biedronki na zakupy pozniej do tesciow pozniej kapanie malej i ogarnelam wszystko i wlasnie sie wykapalam i usiadlam :)

reklama
bietka mowisz i masz :-D

ChomikImage.aspx

Do góry