reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

Pisanie pamiętnika jest super sprawą. Ja piszę od ... już nawet nie pamiętam. Mam dobrych kilka tomów ;D .
Czasami jak mam chandrę to zaglądam do tych najstarszych i mam wtedy niezły ubaw.
A zaraz wychodzę na USG i nie wiedzieć czemu się denerwuję, ale jednocześnie cieszę się, że znowu zobaczę moją rybkę i dowiem się czy to właściwie rybka czy rybek ;) .

reklama
Megi,to czekamy na info! Aneczka,ja mam takie fajne kalendarium ciąży,też sobie w skrócie opisuje każdy dzień ciąży.Fajnie się to czyta :)

Dzień dobry  :)

Wczoraj nie pisałam, bo po USG pędziliśmy z mężem do teściów pokazać zdjęcia i film, na którym nasz synek znudzony podglądaniem ziewa  ;D . Serducho ma zdrowe jak dzwon, nerki i inne narządki też, wszystko symetryczne i w ogóle ok. A mnie kamień z serca spadł i tak bardzo jestem szczęśliwa. Będziemy mieć tylko kłopot z imieniem. Dziewczynka byłaby Hania a co do chłopca nie mamy pomysłu. Będziemy myśleć. 

Meggi super nowina! Witam nastepnego kolege dla Allanka!!! Zdjecia USG sa swietne i lepszego dowodu na to ze to synus tez chyba nie potrzeba!!! A co do imienia to jakos samo wam przyjdzie, uslyszycie cos i tak zadzwoni wam w mozgu ze bedziecie wiedziec jak to malenstwo nazwac! Macie jeszcze troszk czasu!!! :laugh:

Megi gratulacje:) Ciesze sie, że wszystko w porządku. No i zdjecia fajowe :)) Witamy w drużynie :)

Megii,wcześniej nie przeczytałam tego wątku i na galerii przepowiadałam chlopca ;) i sie sprawdziło :laugh: !!!! GRATULACJE OGROMNE! A zdjecia z usg suuuupre!To z jajeczkami podobne jest do zdjęcia mojego synka klejnocików :) Ale rozbroiło mnie to ze stopkami,słodziaste!

Dzięki dziewczyny.

Oglądałam naszą listę i naliczyłam już 10 chłopa to już prawie jedna drużyna piłakrska :laugh: a dziewczyny będą dopindowac ;)

reklama
A z tym zdjęcie stópek to nie wiem czy pamiętacie, że z pierwszego Usg mam zdięcie rączki o takie .
Szkoda że nie mogę Wam pokazac filmiku jak synuś ziewa, to też było słodkie.

Do góry