reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

Mozna. Szczescie, ze nam wypadlo z ciaza w takim czasie, gdzie zime mozna bylo przechodzic w starych ciuchach. Bo pomysl jakbysmy w styczniu byly w 8 czy9 m-cu to trzeba by bylo i kurtki i plaszcze kombinowac. A tak na lato to zawsze jakas luzna kiecka vedzie pasowac:))

reklama
Dokladnie tak jest z tym ciazowym biznesem :mad: My teraz naprawde nie mamy kasy przez ta przeprowadzke a tu jeszcze z kazdej strony chca szmal wyciagnac.Ja jak sie dowiedzialam ,ze to USG kosztuje 180zl to sie poryczalam ze zlosci, ale u Ciebie Kreciku to normalnie skandal :mad: :mad: :mad: :mad:

No mi tez bylo do placzu, tym bardziej ze dwa dni wczesniej dostalam list z konsulatu (potwierdzenie mojego prawa jazdy) i musialam za ten glupi list zaplacic 38€. Najgorsze jest to ze ten dokument zalatwiala moja mama w polsce i tam nie bylo zadnych oplat,pozniej ten urzad przeslal te papiery do konsulatu i za postawienie jednej pieczatki 38€ sobie krzykneli i jeszcze nic o tym nie wiedzialam ze to taki koszt!!! No ale to nie ten watek by sie skarzyc, sorry!!!
W kazdym razie smutno mi ze nie bede mogla mojego Allanka tak wyraznie ogladac jak ty Aneczko!!!

Kreciku nie smuć już za 4 miesiące no i może troszeczkę, wszystkie będziemy baaardzoo dokładnie oglądać nasze maleństwa i nie tylko oglądać ;D

Kreciku nie smuć się ja też nie będę oglądać swojego maleństwa bo już naprawdę przeginają z kosztami takiego USG biznes jak cholera na tym robią a przecież powinno być tak żeby każda matka mogła sobie zobaczyć dokładnie swoje maleństwo.Ale jak napisała Megii już niedługo zobaczymy swoje maleństwa :) i to jest najbardziej pocieszające w tym wszystkim.

To prawda juz niedlugo bedziemy tulic nasze malenstwa na rekach ;) czas szybko zleci ,zobaczcie jeszcze niedawno dopiero sie okazalo ,ze jestesmy w ciazy ;)

Kreciku-toż to zdzierstwo!!!! tyle kasy u Was to kosztuje!!! za to można mebelek kupić a oni wykorzystują chęci zobaczenia bobaska i pewnie niejedna płaci....

Wlasnie chyba nie chetnie placa!!! Jak powiedzialam ze chcialabym zrobic takie USG to wszyscy naokolo sie dziwili, a i w tym miescie gdzie mieszkam to trudno znalezc takiego gina ktory ma taki sprzet! Polecono mi lekarza 50km dalej!!! Wychodzi na to ze tu nie jest to tak popularne, ale dziwi mnie to bo nie mieszkam na wsi, tylko w dosyc duzym miescie!!! Spotkalam niedawno taka dziewczyne(tez na lipiec) i ona powiedziala ze nie robi tego USG, ale dla mnie to ona sprawiala bardziej wrazenie osoby ktora nie wie o czym mowie!!! Juz nic nie rozumiem! Ale dziekuje dziewczyny za mile slowa i macie racje ze juz niedlugo bedziemy robic naszym malenstwom tyle zdjec i nie bedziemy potrzebowac do tego USG!!!!

a macie już albumy z pierwszymi zdjęciami usg? ja się właśnie zastanawiam czy nie kupić

reklama
Do góry