reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

reklama
A mi to nawet taka idea do glowy nie wpadla!!! Super pomysl, musze sie za czyms takim rozejrzec!! Ja tez chce upamietnic ten cudowny okres rosniecia brzucha, dziwnych zachcianek,nerwow, placzu i radosci!!!

I planowanie nastepnego baby! Bo ja nie chce dlugo czekac! Jakos tak bym prawie za jedny,m razem chciala! Ale zobaczymy w praniu, to jest po tym porodzie!!!

właśnie Kreciku-ja też chcę jak najszybciej, ale mam wskazania do cc-pępowina wokólszyjki, mam nadzieję, zże się odkręci, bo po naturalnym szybciej moge planować następne baby!

I zycze wam tego! Poproscie ladnie wasze dzidzie to z milosci do mamusi na pewno pomoga wam przy porodzie!

reklama
Ja sobie zalozylam pamietnik ,w ktorym pisze o swoich odczuciach i o tym co sie dzieje aktualnie.Wklejam tez zdjecia z USG.Juz teraz fajnie sie czyta te poczatkowe wpisy.Polecam :)

Do góry