reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

reklama
Megi gratulacje, cóż za wysypka chłopakowa!
czekamy na 11-go w drużynie, który następny?!

WITAJCIE KOCHANIUTKIE U NAS JUZ DUZO LEPIEJ NIE BYŁO MNIE TU CAŁE WIEKI NIE WIEM CO SIE DZIEJE WŁASNIE WROCILAM ZE SZPITALA MIALAM ATAK KOLKI NERKOWEJ DO TEGO SZYJKA BYŁA JUZ TAK BARDZO OBNIZONA I ROZWARTA ZE NIE BYŁO NA CO CZEKAC ZAŁOZYLI MI KRAZEK BARDZO NIEPRZYJEMNE UCZUCIE ALE Z MALUSZKIEM WSZYSTKO OK JAK NA RAZIE KOCHANIUTKIE NIE GNIEWAJCIE SIE ZE NIE PISZE NIESTETY NIE MAM LAPTOPA A KOMP MAM POSTAWIONY NA NISKIEJ SZAFCE I NIE JESTEM W WSTANIE WYSIEDZIEC BO OD RAZU BOLI MNIE BRZUCH WCIAZ MUSZE WIECEJ LEZEC NIZ CHODZUC ALE JUZ W PIATEK JADE NA USG I ZARAZ DAM WAM ZNAC A CO DO PISANIA MOJ MARCIN JUZ BEDZIE ZA TYDZIEN TO NAPEWNO BEDE BARDZIEJ NA BIEZACO WYKORZYSTAM GO TROCHE DO PISANIA POZA TYM WITAM WSZYSTKIE NOWE MAMUSIE JEZELI SA A LIPCOWECZKOM OD DRUZYNY PIŁKARSKIEJ CHCE POWIEDZIEC ZE MOJ TO JEST WYJATKOWY TWARDZIEL TYLE JUZ PRZESZEDŁ I WYTRZYMAŁ ZE NAPEWNO ZOSTANIE TRENEREM OD RAZU HI HI JAK WIDZICIE NIE JESTEM NA BIEZACO ALE STARAM SIE MIEC DOBRY HUMOR JUZ ZA DUZO ŁEZ KONCZE JUZ BO BRZUCHOL MNIE JUZ BOLI BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH PAPA

Basieńko najważniejsze że wszystko jest w porządku i dzidzia jest zdrowiutka a z nadrabianiem to jeszcze zdążysz teraz to musisz dużo odpoczywać.Pozdrowionka :)

53789.birthdue.png

u43244.png

Oj Basienko ciesze sie,ze wszystko dobrze choc mogloby byc lepiej co ;) Trzymaj sie i uwazaj na siebie(na was) :-*

Dziekuje Basienko za odpowiedz! Wiesz dobrze ze sie martwilam bo pisalam ci to na priwie! Ciesze sie ze jakos ci sie uklada i ze z dzidzia wszystko ok!!! Duza buzka!!!!

No wlasnie Basienko - martwiłysmy sie o Ciebie! Masz sekretarza w domu to w razie co z łózka dyktuj mu co ma napisać na BB :) Trzymajcie sie zdrowo !!!!

reklama
Dziewczyny czym sie rozni usg 3d od 4d???bo sie wybieram wtedy napewno bede znala plec ;D pozdrawiam

Do góry