reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

Pati,4d jest z animacją, widać maluszka bardzo dokładnie,jakbyś kamerkę do brzucha włożyła ;) Np Ewan pokazywała zdjęcia synusia z 4d. Jeśli chodzi o pomiary to wydaje mi się,ze są podobne do tych z 4 d tu po prostu chyba chodzi o jakość obrazu i lepszy widok na maluszka :)

reklama
Ja mam jak narazie jedno zdjecie USG maluszka,zrobione w 15 tyg...:)

Załączniki

• USG.JPG
    USG.JPG
    55,2 KB · Wyświetleń: 107
No niestety panstwowa sluzba zdrowia tak zle stoi, ze nawet zdjec nie dają, bo drukaraka im sie popsula i nie ma kasy na naprawe :(

No ale najwazeniejsze, ze nasz "ksiazkowy model" rosnie jak trzeba, ulozony juz jest (jak myslalam) głowka w dol, wazy 1600 g, slyszelismy serduszko i przeplyw krwi przez pepowine. Ma coraz mniej miejsca, no bo rosnie ;) ale mam sporo wod plodowych, wiec nie jest tak źle. Przeslal nam buziaka do kamerki ;)))
Ogolnie wszytko prawidlowo z czego bardzo sie cieszymy :))

Ale w przyszlym tygodniu idziemy na usg prywatnie (tam gdzie bylam ostatnio) to i filmik bedzie a i moze w koncu to 4d uda sie zrobic, bo tu zadnej pamiatki nie mam. Co gorsze zaraz jak zaczela mi robic to usg, zawolala Piotrka do monitora a ja rozgladam sie po pokoju A GDZIE MONITOR DLA MNIE?? Prawie sie poryczalam ze ja nic nie widze :( Ale ona obejrzala dokladnie pod wzgledem rozwoju a potem przekrecila monitor do mnie i pokazala od poczatku :)))

reklama
Do góry