reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

Cudne zdjęcia ,jak dokładnie wszystko widać!To chyba to 4 d? Muszę koniecznie sie wybrać na takie ale dopiero po 30 tygodniu.Syneczek śliczny!

reklama
Dziekujemy za komplementy ;D sam doktor sie dziwil ,ze synus tak sie ladnie ustawil.Olu to wlasnie to 4D :) Filmik nagral nam z calego badania mimo tego ,ze pani w kasie mowila ,ze tylko chwile trwa nagranie.(kurcze za 80zl to bym sie na tylko chwilke nie zgodzila) ;)

o jaki piękny Aneczko:))) Sliczna ma buziuchne. Ze tez moj Kubuś sie wtedy tak do tego łożyska przytulił, że nie moglismy zrobic tego 4d. Pewnie masz to juz wydrukowane i calujesz co chwile :) bo normalnie do calowania te fotki:)))
A chyba nawet mialysmy na takim samym aparacie robione usg, bo opisy i symbole u góry sa mi znajome :))) Mi lekarz powiedzial ze nastepne w 32 tyg mam zrobic i wtedy na pewno wyjdzie 4d bo dzidzius bedzie juz wystarczajaco duzy, i kazda pozycja bedzie dobra:)
Ide jeszcze raz popatrzeć na Witusia :)

dzieki Elpis ;D Faktycznie ciagle ogladam tego mojego Wicia a Bartek po tym USG zaczal chyba naprawde wiezyc ,ze bedzie mial dziecko bo wczesniej chyba do niego nie docieralo :laugh:

Elpis_ po pierwsze gratuluje syneczka!!! Bardzo ladne fotki i na pewno swietne uczucie wiedziec w koncu po takim czasie co sie tam w brzusiu kryje!!??
Aneczko, tobie to poprostu tak wyraznych fotek to pozazdroscic!!
Ja bylam dzis na USG i jestem wsciekla!!!
Ciesze sie ogromnie ze dzidzia zdrowa, ale niestety nie mam zadnedo zdjecia!!!
Allanek tak sie znow obrocilze nic ciekawego nie bylo by widac!!! Doktorek pomierzyl wszystko co mial i maluszek wazy 390g! Wody tez ok i wszystko co dookola rowniez! Dzidzia rosnie prawidlowo!
A co do 3D to chyba nie zrobimy bo jak uslyszalam cene to mnie az zmrozilo!! 140 Euro!!!!!!!!!!!!! Uwazam ze to przegiecie!!! Mam lozeczko w tej cenie!!! Mysle ze nastepnym razem zrobimy tylko filmik z normalnego USG ale na to musze poczekac do 28 tygodnia!!! A ja juz bym chciala miec do kogo sie usmiechac!!! U mojej ginki mam termin na 24.03 i licze ze moze wtedy w koncu jakies fotki uda sie zrobic!!!

To jest straszne hamstwo ,ze tak zdzieraja na tym USG :mad: u nas gdyby nie dziadki to tez bysmy nie zrobili ::)

Hihi, dokładnie - gdyby nie babcie - sponsorki, my pewnie też bysmy się nie zdecydowali. Ale jak pisalam wczesniej od miesiaca prowadzilam kampanie, jak to fajnie bedzie - a teraz każda ma soja płytke z filmem i ogladaja kiedy zechca :))

Ale nie za 140 EURO!!!! W zlotowkach to tez bym sie zdecydowala!!! A tak to wychodzi to okolo 550 zlotych!!!
Za taka cene tez byscie chyba sie zastanawiali!!!

Ano przeginają... Wykorzystuja na każdym kroku milosc macierzynska i licza ze mamuski sie skusza mimo wszystko. Tak samo jest z ciuszkami, zabawkami... Zeby ubranka dla dzieci byly nieraz drozsze od naszych ciiuchow? Albo odziez ciazowa? Drozsze niz ciuszki w sklepach dla puszystej pani tylko dlatego ze nosi miano "ciążowa" a przeciez w czyms musimy chodzic.. to tylko bezuczuciowy biznes...

reklama
Masz racje!!! Ale ja wychodze z zalozenia ze tez niedrogo mozna sie ladnie ubrac!! Niestety wiaze sie to z cierpliwoscia i szukaniem!!!

Do góry