reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

Ja mysle ze to dziewusia ale wszyscy naokolo kracza ze bedzie chlopczyk!!! Jeszcze chyba nikt mi nie powiedzial inaczej!!!

reklama
ja będe miec wizytę jakoś w weekend i mam nadzieję że się tajniaczek ujawni :) :) :)
a co do przeczuć to wydaje mi się że chłopczyk

:)
A ja nie wiem czy to moje przeczucie czy tylko pragnienie.. Odkąd dojrzałam do macierzyństwa chciałam mieć pierwszego synusia... Teraz częściej mówię do brzucha jako do "niego", ale staram się też mówić do "niej" żeby w razie co nie było jej przykro...

witajcie mamuski alez jestem zła dzwonili dzisiaj do mnie z kliniki i przełozyli mi usg na 31.03 szkoda no coz wytrzymalam tyle to poczekam chyba ze cos mnie kopnie i pojde gdzie indziej ja chce go znow zobaczyc a oni mi to opozniaja a co do płci to macie racje stworzymy lipcowa druzyne piłkarska i nazwiemy ja babyboom hi hi pozdrowionka ide lezec bo cosik mnie brzucho dzisiaj pobolewa

reklama
Do góry