reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

gratulacje syneczka ewulcia!

ale kawalerka lipcowa!!!!

też bym chciała dołączyc do mam chłopców ale wszystko sie wyjaśni w piątek.

jak bedzie mała księżniczka to też będzie kochana, chociaż nie ma to jak pierworodny syn, coś w tym musi być.
jeszcze raz gratulacje wszystkim mamusiom, ale w sumie to od naszych facetów zależało co nam podarowali :)

reklama
Ewulcia wielgasne gratulacje ;D ;D ;D Sami faceci u nas narazie.Przyznajcie sie ktora ma dziewczynke do pary dla mojego Wicia ? ;)

no mi wszędzie w każdym horoskopie wychodzi dziewczynka, w piątek cioteczki bedziecie wiedziały czy się zgadza

Czekamy z niecierpliwoscia na kolege lub kolezanke dla Wicia ;) dawaj znac jak sie dowiesz Ewan ;D

Widze Ewan, ze piatek moze byc dla nas bardzo interesujacy!!! O ktorej masz termin u gina??? Bo ja o 8 rano ale jak bedzie wszystko ok, to jedziemy ogladac wozki!!! Takze pochwale sie dopiero jak wroce!!! Mam tylko nadzieje ze nasza dzidzia nie bedzie ukrywala swojego skarbu!!!

Witajcie biegacie po całym forum az trudno za wami nadazyc ja na usg kolejne ide dopiero 24.03 i juz nie umiem sie doczekac
mam nadzieje ze potwierdzi to co mowił za pierwszym razem chłopak moj Marcin juz sie tak nastawł ze jakby była dziewczynka to mosiał by sie cały przestawic hi hi mnie tam jedno najwazniejsze zeby było zdrowe pozdrawiam i czekam na wszystkie wiadomosci po usg mhhh ja tez juz chce to jest takie cudowne

Witaj Basienko!!! Jak zdroweczko?? Pogonilas to chorobsko? A co do USG to sie doczekasz, choc cie rozumiem, bo ja ostatnio bylam 27.02 a teraz ide po 4 tygodniach i tak mnie ciekawosc zzera, ze moglabym chodzic do ginki codziennie!! To dla mnie za dluga przerwa!!!

reklama
Oj ja tez moglabym codziennie ogladac mojego szkraba gdybym mogla ;) Teraz ide 3-go marca na to 4D i ciekawi mnie tez czy sie nie okaze ,ze np. Zuzia robi sobie jaja i wcale nie jest Witkiem :laugh: :D To chyba malo prawdopodobne ale moja gin kazala mi sie az tak mocno nie nastawiac bo widziala ta okolice bardzo krotko i zdawalo jej sie ,ze widziala malego ptaszka ::) Mam nadzieje ,ze sie nie pomylila ale z drugiej strony mi obojetnie co bedzie :)

Do góry