reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

ja tez najchetniej chodziłabym codziennie na takie usg ale kochane juz niedługo bedziemy nie tylko ogladac ale takze dotykac i całowac to nasze malenstwo boze jak ja na to czekam nawet porod tak bardzo mnie nie przeraza jak tylko sobie o tym pomysle miejmy tylko nadzieje ze wszystko bedzie w jak najlepszym pozadeczku

reklama
ja tez juz sie doczekac nie moge chociaz nie ukrywam ,ze teraz to bardzo mily stan ,bo juz mnie tak nie mdli, jest juz brzuszek imaly kopie ale jak mysle o tuleniu malenstwa na rekach to mi sie az cieplo robi tak mi sie to marzy ::) :)

Wczoraj byłam u kuzynki męża i ona ma 2 mies. synka.Jest taki śliczny!Nosilam go wczoraj na rękach a wtedy mój syneczek tak mocno mnie kopał,zazdrośnik kochany :laugh:Też już się nie mogę doczekać aż przytulę moje maleństwo,często myślę jak dziecko jest związane z mamą i jak wyjątkowa jest to miłość...Że w końcu ktoś mnie będzie kochał tak bezwarunkowo,ach,jeszcze 4 miesiące!

Wiecie co ja to najchętniej bym przytachała do domu jakiś aparat do USG i nic innego nie robiła jak tylko podglądała mojego maluszka.
A z tego wszystkiego przyszła mi ochota pooglądać wszystkie zdjęcia, jakie mam i tak sobie myślę, że to naprawdę jest cud, że z takiej kropeczki powstaje człowiek.

Dodam że zdjęcie zrobione jest w 5 tygodniu a dzidzia to ta maleńka kropeczka w środku pęcherzyka płodowego.
A teraz ma już kilkanaście centymetrów  :)

Wow megii!!! Faktycznie, zyjemy juz tym faktem ze nasze dzieciatka sa wieksze, a przeciez jeszcze niedawno byly takimi kropeczkami!!! Super uczucie jak sie na to patrzy!!!

Ja każdego ranka się budzę i przypominam sobie że jestem w ciązy!To takie fajne uczucie,mi ten stan się bardzo podoba bo nie mam jakichś problemow w ciąży(odpukać)i jak juz malutki się urodzi(czego sie nie mogę doczekać :))to mi bedzie brakowało tego brzuszka i kopniaczków i wogóle tej całej magii ciąży...

reklama
Do góry