reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

No jak to bedzie druzyna pilkarska to wtedy Polska bedzie miala gwarantowanego mistrza swiata :)))

reklama
NA BANK ale sie usmialam wyobrazcie to tylko sobie wszyscy ur LIPIEC 2006 to by byl fenomen ale by mieli imprezowania co roku lipec wyłaczony z kalendarza nikt by nie miał czasu chodzic na treningi hi hi musze wyluzowac bo widze ze wkreciłam sie w temat pozdrowionka

Co do druzyny pilkarskiej to wiecie ze nasze dzieci urodza sie w czasie trwania mistrzostw swiata w pilce noznej!!??
Moze to faktycznie jakis znak!?

no wlasnie, i jak mi przyjdzie rodzić w dzien finału to chyba każe sobie telewizor na porodówke wstawic ;)
(od lat jestem fanką MS w piłce nożnej)

OLE! OLE!OLE!OLE! Nie damy się! NIe damy sie! :))

Powinni nam wtedy jakies nalezne placic, ze prawdopodobnie urodzilysmy przyszlych mistrzow swiata!!! No co? Jak ktos urodzi w samolocie to ma darmowe przeloty, nie?? Dlaczego by nie wyprosic czegos od zwiazku pilki noznej!!! Przeciez to tez wydarzenie!!! A poza tym ja juz sie boje co to sie tu bedzie dzialo!!! Te mistrzostwa sa w niemczech!!! HILFE!!!

Ja jak wybrali Niemcy na miejsce mistrzostw powiedziałam "Jak Polska bedzie na MS to jade do Niemiec!!".. troche mi nie wyszło ;)

Jeszcze nic nie jest stracone!!! Mozesz przyjechac do mnie!!! Zrobimy razem porod wodny i bedziemy ogladac pojedynek!!! Co ty na to!!! Nie wiem kiedy wypada ten mecz pol-niem., ale z wrazenia mozemy wczesniej urodzic!!! Ja nie jestem zbyt duzym fanem pilki noznej ale to wydarzenie musze zobaczyc!!!

To nie jest głupi pomysł Kreciku :)
Ja jak ogladam taki mecz to jestem tak "podjarana", że pewnie w trakcie porodu bym nawet nie zauważyła, że mnie coś boli :)) Z tego to można by niezłą komedię nakręcić - dwie ciężarówki w wannie oglądają finał MS ;) Chyba nawet Spielberg tego nie przewidział :)

reklama
Do góry