reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

No jak to bedzie druzyna pilkarska to wtedy Polska bedzie miala gwarantowanego mistrza swiata :)))

reklama
NA BANK ale sie usmialam wyobrazcie to tylko sobie wszyscy ur LIPIEC 2006 to by byl fenomen ale by mieli imprezowania co roku lipec wyłaczony z kalendarza nikt by nie miał czasu chodzic na treningi hi hi musze wyluzowac bo widze ze wkreciłam sie w temat pozdrowionka

Co do druzyny pilkarskiej to wiecie ze nasze dzieci urodza sie w czasie trwania mistrzostw swiata w pilce noznej!!??
Moze to faktycznie jakis znak!?

no wlasnie, i jak mi przyjdzie rodzić w dzien finału to chyba każe sobie telewizor na porodówke wstawic ;)
(od lat jestem fanką MS w piłce nożnej)

OLE! OLE!OLE!OLE! Nie damy się! NIe damy sie! :))

Powinni nam wtedy jakies nalezne placic, ze prawdopodobnie urodzilysmy przyszlych mistrzow swiata!!! No co? Jak ktos urodzi w samolocie to ma darmowe przeloty, nie?? Dlaczego by nie wyprosic czegos od zwiazku pilki noznej!!! Przeciez to tez wydarzenie!!! A poza tym ja juz sie boje co to sie tu bedzie dzialo!!! Te mistrzostwa sa w niemczech!!! HILFE!!!

Ja jak wybrali Niemcy na miejsce mistrzostw powiedziałam "Jak Polska bedzie na MS to jade do Niemiec!!".. troche mi nie wyszło ;)

Jeszcze nic nie jest stracone!!! Mozesz przyjechac do mnie!!! Zrobimy razem porod wodny i bedziemy ogladac pojedynek!!! Co ty na to!!! Nie wiem kiedy wypada ten mecz pol-niem., ale z wrazenia mozemy wczesniej urodzic!!! Ja nie jestem zbyt duzym fanem pilki noznej ale to wydarzenie musze zobaczyc!!!

To nie jest głupi pomysł Kreciku :)
Ja jak ogladam taki mecz to jestem tak "podjarana", że pewnie w trakcie porodu bym nawet nie zauważyła, że mnie coś boli :)) Z tego to można by niezłą komedię nakręcić - dwie ciężarówki w wannie oglądają finał MS ;) Chyba nawet Spielberg tego nie przewidział :)

reklama
Do góry