reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

reklama
widze, ze wielkie odliczanie trwa.

Kreciku i Ewan trzymam kciuki, zeby wszystko jutro bylo w porzadku i zebyscie sie dowiedzialy, kogo pod serduszkiem nosicie!!

Podniecenie i strach zarazem sa tak wielkie ze od 4 juz nie spie!!! Mam nadzieje Marthusiu ze wszystko bedzie dobrze i dziekuje ze to od cie bie jest taka troska o nas!!! Pozdrawiam!

Kreciku: nie masz za co dziekowac:) bardzo as polubilam i bardzo milo wspominam czas spedzony z Wami na bb, stad ta troska:) nie chce zebyscie musialy przezywac to co ja i Kasia:(

ciesze sie, ze na usg wszystko dobrze i no i oczywiscie gratuluje synka

Witam lipcówki! Ja jestem z wrześniówek i wpadłam do WAs zapytać czy możecie mi napisac ile mierzyły wasze dzidzi pod koniec 11 tc????? Będę wdzięczna za odp!! ;)

Pozdrawiam :)

Witaj mycha :)
Ja mialam pierwsze usg dokladnie na koniec 13 tyg - i mój bobas miał wtedy 6,85 cm :))

Dziewczyny dzięki ale w razie czego zerkne do Was jeszcze może któraś z innych lipcówek też udzieli informacji:laugh:

Dzieki i pozdrawiam serdecznie! ;)

hallo mamy piłkarzy ale sie usmiałam az sie popłakałam Elips wyobraziłam sobie ciebie jak rodzisz w czasie mistrzostw i zamiast przec krzyczycz ole....... ubaw mam po pachy niezle jestesmy zkrecone słyszałam ze orgazm pod sam koniec moze przyspieszyc porod ale zeby telewizor tez tak działal nie to był poprostu tekst zycie i masz ode mnie za niego 10 punktow a ty Krecik jak juz tak zapraszasz do tej wanny to sie pisze moze jak bedzie nas wiecej dostaniemy jakas taryfe ulgowa typu mniej bolu i darmowe karnety do konca zycia na najwazniejsze mecze ;D jejku musze isc do toalety bo popuszcze przyznam sie ze strasznie mi tego brakowało na tym watku ale sama dobrze wiem ze ostatnio nie mielismy powodow do radosci jednak ciesze sie ze powoli to wraca.do usłyszeniahttp://img151.imageshack.us/img151/5278/garf001017bg.gif

reklama
mam nadzieje ze teraz mi wyjdzie czyzbym zapomniala jak sie wrzuca zdjecia

Do góry