reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

reklama
muszę się wam pochwalić kobietki że mam pod seduszkiem synka. teraz już wiem jak mam do niego mówic chociaż od zawsze mówiłam moj klusku czyli w liczbie męskiej ale teraz mogę mówić syneczku to już zmienia bardzo wiele

jestem naprawde szcześliwa mój marcin to aż miał łzy w oczachz radości

Ale jeszcze w przyszłym tygodniu mam badanie prenatralne żeby sprawdzic czy seduszko mojego maluszka jest zdrowe bo u nas w rodzinie choroby serca są dziedziczne jeszcze tylko to mnie martwi.
ale mam nadzieję że wszystko bedzie dobrze

Ewulcia, gratuluje syneczka!!! Jak tak sie popatrzy to coraz wiecej tych chlopczykow!!! jestem ciekawa czy do was dolacze??
A badaniami sie tak nie zamartwiaj, bo przeciez musi byc dobrze!!!

Dziewczyny czy zauważyłyście, że w tym naszym lipcu będzie urodzaj na chłopców  :)
W moim brzuszku prawdopodobnie też jest chłopczyk ale upewnię się (przynajmniej mam taką nadzieję) dopiero 8 marca. Właściwie to nie istotne jaka będzie płeć, najlepszym prezentem na dzień kobiet będą słowa doktorka, że z moją kruszynką jest wszystko dobrze. Już nie mogę się doczekać.  

No prosze, kolejny facet:) Gratuluje megi:)
A swoja drogą, ja kiedyś też mialam taki nick jak Ty :) (od Magdy) - też tak masz na imię? I mamy tyle samo lat.. to jesli i ja mam chłopca to Chinski Kalendarz Ksiezycowe nie klamie (watek "płec..")

reklama
Nick to właściwie przez współpracowników, mamy u nas tyle Aś (bo tak mam na imię), że wszystkie jak na komendę się odzywałyśmy, więc powymyślano imiona "zastępcze". Moje wzięli od nazwiska.

Pzdr

Do góry