reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze skarby na zdjęciach usg

Ola ale fajnie masz siusiaka na zdjeciu ;D U mnie sie nie udalo zrobic zdjecia klejnocikow ale moze na tym USG w 22tyg sie uda.Zapisalam sie na 3 marca

reklama
Ja się nie umiem doczekać USG niedawno miałam w szpitalu w grudniu robione następne będę miała w marcu.
Czy nie jest to za duża przerwa pomiędzy jednym a drugim nie powinno być one robione raz na miesiąc, co tym myślicie?
Jak jest u was?

Jesli chodzi o czestotliwosc robienia USG to sa rozne opinie na ten temat i niektorzy mowia ,ze wystarczy 3 razy w ciazy jesli nic sie nie dzieje.Mysle ,ze to ,ze robia je czesciej to tez jest jakas ciekawosc lekarza i nasza a nie jest to konieczne za kazdym razem

Ja chodzę prywatnie i co miesiąc na każdej wizycie mam robione usg,ale podobno jesli jest wszystko ok to wystarczy zrobić 3,4 usg podczas całej ciąży.A jeśli chcesz oglądać maluszka częściej to zapisz się prywatnie,to jest koszt ok 50 zł.

Ale fajne te zdjecia :laugh: My idziemy na USG 03.03, to bedzie wlasnie 20 tc wiec jak sie nasze kochane dziecie zdecyduje odpowiednio popozowac, to moze juz bedziemy tez znac plec ::)To napewno wspaniale uczucie juz wiedziec Olu. Mezulek nie do konca jest przekonany czy chce, ale ja CHCE WIEDZIEC. Jakos tak duzo latwiej sobie wszystko w glowie poustawiac i zaplanowac. Choc nie ukrywam, ze lubie tez niespodzianki...

Olu gratulacje :))
U mnie w pracy 3 jestesmy w ciazy - juz 2 chlopakow stwierdzonych - chyba się nie wyłamałam ... Zobaczymy za jakies 2 tygodnie :)

reklama
Oj tak Olu - piękne i ważne, żeby dzidziuś rósł zdrowo, czego WSZYSTKIM WAM życze!

Do góry