reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Oj dziewczynki ale te brzuchole porosły ;D ;D :laugh: Ja to mam taki mały w porównaniu z Waszymi:)))))) Ale faktycznie nareszcie czuje sie lepiej i w pełni korzystam z błogosłowianego stanu:)))))

A oto mój brzuszek 2 dni temu:

reklama
Ach mam nadzieje bo juz sie doczekać na moją piłeczkę nie mogę:))) I na te kopniaczki czekam.......

Brzuszki cudne;)
w slad za Waszymi wklejam mieszkanko mojego Dzidziusia:)

18tydz (czyli pocz 19 tyg:)..to już 5 miesiac:)!
obraz1305kn.th.jpg

i tak patrzę Aniu76- TY masz jeszcze talię..u mnie prawie jej - brak:)- zobaczcie same:)

18 tydz(pocz 19 tyg) 5 miesiac!:)
obraz1345in.th.jpg

To ja w koncu wklejam, choc nie wiem czy mi sie uda  :laugh: To byl 16 tydzien ciazy i na sobie mam tylko jeansy. Teraz bede robic zdjecia golego cialka  ;)

16tc3jt.jpg

reklama
Rusaleczko ale z Ciebie chudzinka :o :) ile przybralas na wadze?Jak tak patrze na twoj brzusio to mi sie przypomina jak mojej kolezance nagle w ciagu dwoch dni wyskoczyl (fajnie to wygladalo tak z dnia na dzien)
Calo a u Ciebie juz calkiem okraglutki :) P.S. mam podobne spodenki kupione ;)

Do góry