reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

jaaasne- a ja całe zycie bede w domu z dzieciakiami-? niech zapomni:happy2::-D:-D:-D

ale wczoraj napatrzyłam sie na 3 -tyg synka sasiadki(tej co wspomniałam obok nas sie buduja- nawiasem mówiac w grudniu maja plan sie wprowadzic)...i jejkus jaki ten Krystianek słodki...mniam:-D..a i przyjaciółki miesieczny Szymek..no tylko tulic i całowac:-Di drugiej połroczny Damianek..a moja swiadkowa z wesela jaki piekny juz brzunio ma...normalnie wysyp dzieciaczków:-)(to ta druga tura-:-D

reklama
Rusałko, im szybciej dołączysz do tej drugiej tury, tym szybciej dzieciaczki pójdą do przedszkola a Ty będziesz miała więcej czasu dla siebie, i na powrót do pracy :-)
A takie małe bobaski sładkie są :-) ja jak się napatrzę na takie maleństwa, to zaraz mi się odechciewa czekania na lepsze czasy :-)

mi tu powtarzaja- im dłuzej zwlekasz...tym ciezej sie zdecydowac:eek::sorry:...albo i wcale..:eek:.to rady mam jedynaków

Swieta prawda.... ja to zaloze sie ze pod wplywem emocji zrobie drugie... Wiecie, chlapne se dwa glebsze ,bara bara i bedzie... albo i nie bedzie-odwrotu :-D

a u mnie jesli cud sie zdarzy i bedzie wszystko ok, to zabieram sie chocby w tym miesiacu za robotę, na pewno dłuzej nie zwlekałabym, teraz to wiem

reklama
Do góry