reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Rusałka ten twój brzusio to malutkii zgrabniutki, jak ci wywali nagle....:))))) ;) Calo Ty masz już duży jak na 16tc, ąliczny brzusio i śliczne spodenki:))))

reklama
Dzięki dziewczyny, najlepszy to jest wieczorkiem jak go smaruje kremikiem :) I wiecie co, wydaje mi sie ze moj dzieciaczek lubi bardzo prysznice albo kapiele takie zwlaszcza ze swiecami, zapachowe, bo mamusia sie wtedy bardzo rozluznia :)

Rusalko, ano jeszcze mam wciecie w talii, ciekawe jak dlugo :) :) :) :)
Brzuszek zaczal mi niezle rosnac, juz w pracy zauwazaja....
Twoj brzusio bardzo zgrabniutki!!!!!

Calo - fajny TWoj brzusio!! Tez mam jeansy ciazowe z pasem

Rosna nam brzuszki ze ho, ho!!!!

Rusałko, Ty to chyba mogłabyś ukrywać ciąże do 9 miesiąca, calo super brzuszek noi i gatki ;D, Aniu a Twój brzuszek przypomina mi najbardziej mój- takie pagóreczki:)))

Heh..dziękuje:)-mówiłam Wam..niewiele brzuszek urósł..mieszcze sie w dawne ciuszki.. poki co moja Klaudys i jej mieszkanko niezauwazalne..ale pewnie niedlugoo:)..Nawet na lotnisku - stalam jako pierwsza w kolejce, a pani oddała mój paszport podczas odprawy i powiedziała kobietyz dzieckiem, bądz w ciazy maja pierszeństwo..Uśmiałam sie i puściłam kobietę z dzieckiem..a sama popatrzyłam na meża z niesmakiem.., ale wyśmialiśmy ją- Klaudys nasza slodką tajemnica:)!
Wasze brzuszki juz takie slicznie ciazowe:)- ..ale i na mnie przyjdzie kolej:)!

heh- Moniolek- komplementaro:)- juz nie taka znowu laska;)- ciutkę bioderka szersze;)..a talia jakaś..jak pisałam- zanika?:)
Cieszę sie, ze imie sie podoba:)!
Buziaczki!

Ja do tego imienia mam ogromny sentyment :) Mielismy kiedys na oddziale pacjente Klaudysie i to byla sliczna i wspaniala dziewuszka (Teraz juz jest zdrowa i jest w domu ) zawsze jak slysze to imie to sie usmiecham ;D

reklama
dziewczyny nie uwierzycie ale mi w ciagu jednego dnia brzuch wyskoczyl :o
jeszcze do przedwczoraj pojawial sie wieczorami i znikal po przebudzeniu a tu nagle jednego dnia mnie wydelo i rano nie zeszlo! ani dzisiaj! zaczynalam sie martwic ze brzucha nie ma a teraz juz nie da sie go wciagnac zeby nic nie bylo widac hihihi Ale numer.musze dorwac aparat i sie "popstrykac"

pozdrawiam

Do góry