reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Elzbietko - dzieki bardzo, zobaczysz niedlugo tez taki bedziesz miala:) :) :)

Ell
- wklejaj swoj brzuszek!!! :D

U mnie w pracy mowia ze tez mi wyskoczyl jakos w ciagu ostatniego tygodnia.
Jutro zrobie zdjecie i przesle:)
Dzisiaj to az niedowierzalam jak urosl a jeszce na jakis czas zmienil ksztalt - zrobil sie taki wyciagniety do przodua boki mial splaszczone - ale pozniej wrocil do swojej pierwotnej postaci....

Marzenko - koniecznie zrob zdjecie brzusia i wklej :) :)

reklama
wlasnie widzialam sie z kumpela, ktora jakis miesiac temu zrobila mi zdjecia brzuszka i dzisiaj jej sie przypomnialo ze miala je wyslac! buuuu
ale juz obiecala, ze w poniedzialek zrobi mi nowe aktualniejsze fotki wiec jakby co bede wklejac hurtem, a brzuszek to wyskoczyl juz niezly hihi chociaz jak patrze ba brzuszki lutowo styczniowe to sie zastanawiam jak to bedzie jak my takie bedziemy mialy!!!

DSC01292.jpg

stare zdjecie, jeszcze sprzed Bozego Narodzenia, ale costam na nim widac :D
w poniedzialek mam obiecane robienie fotek aktualnych, mam nadzieje, ze nie bede musiala dlugo czekac by znalazly sie u mnie w kompie ;D

Super brzusio Agatatje!!! A ja dalej rosne, wczoraj mialm tak duzy wieczorem, ze nie moglam sie ulozyc ;D

dziewczyny nadrabiam zaległości i przesyłam aktualne zdjęcie mojego brzuńcia.....Maluch szaleje szczególnie wieczorkiem. Ostatnio przy zmianie opatrunku kopnął aż podskoczyłam hihihi
hpim29021vn.jpg

hpim29035ok.jpg

coraz wieksze mamy te brzuszki :D
moja dzidzia tez kopie !
ostatnio sie suszarki wystraszyl biedak hihi
Olu, fajnie, ze zawsze w tych samych majteczkach masz fotki :)
chyba nastepne zdjecie tez jakies bielizniane zaprezentuje ;D :laugh:

reklama
Do góry