reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

reklama
Piękne zdjęcie Agusia:))) Ja jeszcze dzisiaj umieszcze swoje bo ostatnie to sprzed 2 tygodni tu umieszczalam, ciekawe czy jest jakas zmiana bo ja w lusterku nie widze......

Agusia - śliczne brzusio!

Moja fasolina też się ciekawie rozwija, ale wkleję coś, jak będzie większą różnicę widać.

Na balu sylwestrowym wyglądałam, jak z połówką arbuza pod sukienką - mój mąż pękał z dumy :) A ja celowo włożyłam dopasowaną sukienkę - w końcu nie mam się czego wstydzić, a wręcz przeciwnie :)

Cześć dziewczynki. Wracam po długiej nieobecności. Nie odzywałam się bo net mi się zwalił, ale dziś już działa prężnie. Maluszek rośnie a ja razem z nim ;)
Fika jak mały akrobata :) W sylwestra się śmieliśmy z mężem, że tańce sobie urządził ::)
Teraz kilka fotek brzusia.
Dla porównania to z 14tc:
jhb6tl.png

A to aktualne, 20 tc (dziś zaczęliśmy 20 tydzień):
01020615111708kw.png
01020615121404fm.png
01020615125202xx.png
01020615131002dw.png
01020615132909us.png
01020615134906xq.png
01020615142302ht.png
01020615144308bw.png

Oczywiście jak zawsze nie wiedziałam które wybrać ;D

Wszystkie brzuszki są śliczne. Dawno mnie nie było więc miałam co oglądać ;)

Cześć brzuszki!!!
Widze że ruch w interesie. Zdjęć przybywa wiec wklejam i moje. Tak wygladał brzuszek w pierwszym dniu Nowego Roku 16t1d
brzuszek8up.th.jpg

Dziewczyny ale macie fajne brzusie, super sie zaokraglaja:))))
Juz wkjejam moje:

13 tydz.2dzien-przed Swietami

14tydz 2 dzien-po Swietach

Ale się brzuszków pojawiło :)))) heh niesamowite ile radości mogą sprawiać takie zdjęcia-bo wiadomo co kryje się pod takim pasibrzusiami:))) ja wkleję mój w piatek- będę w czwartek u szwagra na urodzinach to popstrykam sobie fotki, bo już brzuszunio podrósł:)))) A wasze brzusie są niesamowite, a dzieki nim widać jak czas szybko leci...... niektóre już mają półmetki lub są blisko półmetku a jeszcze niedawno przezywałyśmy pierwsze mdłości iitp.
Jak dla mnie to ten drugi trymestr jest o wiele lepszy, wreszcie czuję, że wracają mi siły, i mogę się cieszyć ze swojego stanu:))))))

reklama
Do góry