reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

witajcie dziewczynki
wasze brzuszki sa super ewunia twoj brzuszek jest juz taki duzy jak pomysle ze za ok 2 tyg tez moge taki miec to juz sie ciesze dziekuje za wszyskie gratulacje wczoraj dostalam od kolezanki ogrodniczki bo jest mi ciasno w moich spodniach a jak zalozylam te ogrodniczki to wygladam tak smiesznie maz powiedzial ze sie nie moze przyzwyczajic zaczynam w nich chodzic bo jest mi w nich luzniej nic mnie nie kluje nic mi sie nie wbija troche jeszcze luzne ale nie wazne to ma mi byc wygodnie

reklama
wow dziewczeta sliczniunie Wasze brzuszki...takie ore..i juz taakie widoczne...:)

po powrocie do Pl knę swojego..ale on jest znaacznie mniejszy(poki co; ;)

ech, ja sie nie doczekalam przeslania na maila moich zdjec brzuszka :/

znalazlam gdzies w necie taki wykres pokazujacy postepy rosniecia macicy w czasie ciazy.
na kazde 2tyg odleglosc 2 palcow. W 20tyg siega juz do pepka!!!

glit_itsagirl.gif

Witam czy jest może na tej str TUSIA 21?jaeżeli tak to proszę o kontakt na kwitnióweczkach.POZDRAWIAM

Ewunia - sliczny brzusio!!!

Wiecie co dziewczyny, moj juz tez urosl, niewiarygodnie przez Swiata.
Napierw myslalam ze sie objadlam ale jak sie budze rano to juz nie maleje.
Wysle jutro zdjecia brzusia sprzed i po Swiatch.

macie cudowne brzuszki mi sie wydaje ze moj maluszek jakos nie ma ochoty rosnac bo patrze w lusterko i tak jak by sie wogole brzuszek nie powierzyl albo mi sie tylko tak wydaje maz wraca jutro z delegaji wiec poprosze go zeby mi zrobil zdjecie i wysle dwa wiec zobaczycie i same porownacie czy sie toche powierzyl napewno nie jest taki duzyi piekny jak ma ewunia duzo wymiotuje wiec moze dlatego brzuszek po malutku rosnie juz sama nie wiem

heh..u mni tez brak sterczacego brzuszka..mieszcze sie w swoje stare ciuszki...tylko niektórych nie dopinam..bo uciskaja..a to przez to...ze talia mi zanika:).. ::)

ja sobie wczoraj niezle potanczylam, a brzuszek bardzo slodko wygladal przy tym :D
az zaluje ze nie jestesmy w ciazy latem, bo wtedy moznaby troche sie brzuszkiem pochwalic, a nie ukrywac go ciagle pod grubymi wartstwami ciuszkow!

reklama
czesc dziewczynki jak tam po wczorajszym sylwestrze u mnie byl spokoj siedzielismy sobie razem ze znajomymi we czworke raczej w piatke liczac mojego maluszka bylo spokojnie ale przyjemnie wstawiam wam zdjecia mojego brzuszka pierwsze jest pod koniec 13 tygodnia a nastepne sa z dzisiaj jest mala roznica a ja jej wogole nie widze w lusterku dopiero jak maz zrobil mi zdjecia za ostatnie zdjecie przepraszam bo widac cien mojego biustu tak sie zobilo ale jest ladne wiec wysylam mam nadzieje ze wam to nie bedzie przeszkadzac do lekarza ide 11 stycznia wiec nie mam jeszcze aktualnego zdjecia USG gorace buziaczki

Do góry