reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Tak naprawdę to najadłam się dzisiaj pysznej kapustki z pieczarkami i myślę że mój brzuś to efekt uboczny. Rusałko sama jestem bardzo ciekawa kto u mnie zamieszkał  ;D a strasznie mi się marzy dziewczynka  ;D ale będę musiała cierpliwie poczekać do czerwca

reklama
Oby dalej spelniały sie nasze marzenia:)

A oto mój brzuszek-pocz 12 tygodnia:)..wydaje mi sie, ze nic sie nie zmienia:/same zobaczcie. Mieszcze sie w wszystkie rzeczy( no jak sie najem- to guziczek muszę odpinac:)..mdlosci minęly..brak apetytu..-tylko taki zachciankowy:)...no, ale jeszcze wszystko przed nami:)

obraz0261nx.th.jpg

Rusalko brzuszek piekny.Tylko w porownaniu z kolezankami troche malo ciazowy.No ale z Ciebie grubas tez nie jest wiec nic dziwnego. :laugh: :laugh: :laugh:

Roznosi się, że Rusałeczka nowe zdjęcie brzuszka wrzuciła więc przybiegłam :) Rusałko Ty chudziutka jesteś jeszcze zdąży piłeczka wyskoczyć w odpowiednim czasie :) Śliczny brzusio pozdrawiam.

dziekuje dziewczeta..jak mówiłam- mój jest malo-ciażowy..no ..ale wiem..wyskoczy wyskoczy i moje maleństwo-a jak wystrzeli..to dogoni pozostałe brzuszki:):):)..

Czesc dziewczyny ja jestem z wrześniowych mama :)
urodziłam moja córeczkę we wrześniu i tez nie miałam takiego wielkiego brzucha
w 12 wcale go nie było widać a urodziłam córeczkę 3300 :)
rusalka czekaj później nie będziesz widziala chodnika :)

KOciak- dobre z tym chodnikiem:):):)- no..ale jak mówiłam- wszystko przed nami:)!
Dobrze, ze nie kupowałam (jak mi radzono) kurtki zimowej o rozmiar większej..bo wcale mi nie wyskakuje brzuszek- a straszono mnie, ze nie dopnę sie w tej co kupiłam..Mierzyłam wieksza..no .wszedzie by uszło..ale nie w barkach..ramionach..:) wyglądałam strasznie barczyście:):).wiec stwierdzilam..trudno..najwyzej będe siedziała w domu..jak w tej sie nie dopnę;)..i luz..póki co jest jak najbardziej OK:)

hm... ja widzialam wczoraj kobitke w ciazy i miala taki calkiem wielki brzuszek to poprostu miala niedopiety jeden guziczek :)

reklama
Sumka ale masz fajny brzuszek, buuuu ja tez tak chce!!! Rusaleczko u Ciebie pewno zaraz urosnie, bo jestes osoba szczupla. Tak miala moja bratowa ze w czwartym miesiacu na moje wesele wyskoczyla jej okraglutka pileczka, a wczesniej byla zgrabniutka i chudziutka jak normalnie wczesniej :) Czuje, ze na poczatku grudnia czeka mnie skanowanie usg, cykanie fotek z mezem brzuszka (ale to moze byc baaaaardzo przyjemne ;) ) i wstawianie na forum :)

Do góry