reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Moj brzuszek też na razie niewielki, chociaż w 8 tygodniu przestałam się dopinać w spodniach- i musialam o 2 cm przesunąć guziki. Na szczeście końcem października kupiłam zimową spódnicę - o kilka centrymetrów szerszą i teraz super się sprawuje.
Jak tylko będę miała dostęp do cyfrówki, to też wkleję zdjęcie mojego brzusia. W końcu jest co upamiętniać. A Wasze brzusie są cudowne i te większe i te mniejsze.

reklama
Hej laski!!!!
Piękne mamy brzuszki. Nie ważne czy małe czy duże!!!! Ważne, że jak na razie zdrowe!!! A przecież jeszcze nawet nie doszłyśmy do połowy ciąży więc nie możemy się chwalić wielkimi balonami. A w 3 trymestrze bedzięmy narzekały, że mamy za duże-ZOBACZYCIE!!!
Słówko do Rusałki: nie narzekaj kobito, że masz mały brzuch. Ty się ciesz ;D!!!!!!!!!
Ja się już w żadnych spodniach nie dopinam, nawet rozporków nie mówiąc o guziku!!! Spódnice też są za małe bo wszystkie mają takie kroje kostiumowe. Nie moge w dodatku iść na zakupy bo mąż wraca ostatnio bardzo późno z pracy a ja nie mam prawka więc sama nie pojadę, a do sklepów daleko.
Siedzę więc w domu z rozwalonym rozporkiem i czekam na cud... ;D
Ciesz się, że jeszcze Cie nie rozdęło bo przynajmniej możesz wyjść do ludzi!!! ;D

Rusałko piękny brzusio widać że figura nienaganna. Mój brzunio po pierwszej ciąży przestał być kaloryferkiem (momo 3 razy w tygodniu w fitness klubie) a teraz wszystko przebiega jakby szybciej i mocniej niż wtedy. To jednak prawda że każda ciąża jest inna. Z Bartkiem w ciąży do konca 4 miesiąca chodziłam w normalnych jeansach a teraz od dwóch tygodni chodzę w ciążowych ubraniach bo wszystko mnie cisnęło. Olu.K czy u ciebie jest podobnie ?
Dziwczynki wklejajcie fotki ja chcę więcej brzuszków !!!!!!!!!!!!!!!
Za parę miesięcy będziemy się z nich śmiały

No już do aparatów

Sumka ja wieczorkiem wkleję mój okazały brzuńcio - w cm to powiększył obwód o 4 cm niż przed ciążą za to w biuście to całkiem sporo ponad 6 cm...będziesz mogła pooglądać sobie moje zdjęcia i popodziwiać mnie hihihi. Ale Ty masz taki uroczy brzuszek...ja w tym tygodniu zamierzam iść na małe zakupy i kupić sobie spodnie ciążowe ponieważ mam już "ciasnotę" w zwykłych jeansach. :)

sliczne brzucholki, kazdy w swoim rodzaju:)Rusalko, ten Twoj brzuszek taki malutki, u mnie jest chyba wiekszy, bo mam problem, zeby sie w swoje spodnie zmiescic, jak stoje to jest jeszcze ok, ale jak usiade to mnie strasznie cisna. dlatego tez na poczatek zainwestowalam i kupilam sobie 2 pary wiekszych spodenek, biodrowek.

wow, Ola! niezle ci biust urosl!moj sie powiekszyl i w staniki sie nie mieszcze, ale chyba nie 6cm
w brzuszku tez obwody mi sie powiekszyly, w pasie o jakies 10cm!!!!!!i moze troszke w biodrach przybylo
niestety wciaz nie dysponuje zadnym aparatem cyfrowym, a tak bym sie chciala pochwalic wam!
moze sobie wyobrazcie :D

Dziewczyny przepraszam obiecałam wkleić wczoraj zdjęcie ale niestety zostawiałam aparat u rodziców i nie mogę go zrobić...mąż postara się pożyczyć aparat cyfrowy od kolegi i na dniach wkleję mój piękny brzuszek - maluszek hihihi. Zauważyłam ,że rano jest w miarę płaski jak coś zjem troszkę podrośnie a wieczorem to jest naprawdę okazły...Czy Wy też takie coś zauważyłyście??? ;)

moj juz w ogole nie jest plaski!nawet rano, inna sprawa ze wieczorem jest troche wiekszy, ale rano tez niczego sobie i zauwazylam(narzeczony zauwazyl heh), ze jak sobie usiade, to nie robi sie nawet jedna faldka bo skora jest taka napieta troche i twardy ten brzusio. Nie moge wyjsc z podziwu ze wygladam tak jakos ciazowo :laugh:
super :D
a ty Olu wklej zdjecie koniecznie!!! :D
ja bym juz wczoraj wkleila, ale kolezanka co ma cyfrowke odwolala spotkanie buuuuuu

he-ja nie narzekam, że mam mały brzuszek..bo wiem wiem..że jak wyskoczy, to pewnie i będę miała chwile- jej..wyglądam jak slonik:)ale z cennym Skarbem w srodku:)...Juz nie mogę sie doczekać kiedy przytulę już swoje maleństwo..wezme w ramiona..mówie Wam..codziennie marzę o tym, by mieć juz juz swoje kochane malenstwo obok siebie:)ach..rozmarzyłam sie:)
a Wy dziewczęta wklejajcie wklejajcie foteczki Waszych brzuszków- to poźniej suuper pamiątka:)..jak tak za pare miesiecy będziemy sie śmiały, ze one były takie tyci w porownaniu z tym co będzie:) ::)..a poxniej będziemy podziwiały ich zawartosci..ach- KIEDY TO BĘDZIE??:)..strasznie sie niecierpliwie;)

reklama
Rusałaka ma rację, nie zwlekajcie z fotkami. Pomyślcie jak za parę miesięcy będziemy wracały do tych zdjęć i się śmiały z tego jakie byłyśmy hojraczki. Teraz im większy brzuszek tym większa duma, ale jak w 8-smym np miesiącu wrócimy do tych zdjęć to dopiero będzie śmiech na sali z tych naszych malutkich brzuszków. 8)
Chwalcie się!!!

Do góry