reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Ja wreszcie też sie zaczęłam zaokrąglać! Brzuszek mi już całkiem przyjemnie sterczy, pępuszek powoli zaczyna się podnosić, chyba nawet zaczyna być troszkę widać ciemną linię od pępka... A to wszystko w tydzień. Jeszcze w zeszłym tygodniu biegałam w dżinsach, a teraz nie ma mowy o ich zapięciu. Wykopałam z szafy spódnicę, którą tam trzymałam do zwężenia. I pasuje. Nawet może troszkę przyszłościowa, ale wygląda nieźle. Doczekała się swojego czasu :)

Tak to już teraz będzie :) Ale nie powiem, żeby mnie to jakoś szczególnie martwiło. Miło będzie pochwalić się brzuszkiem :)

W przyszłym tygodniu zrobię zdjęcie - pewnie już będzie bardziej co pokazywać :)

reklama
widze ze temat kremów sie zaczął...
Ja tez smaruje sie kremem do suchej skory, zawsze wieczorem, rano czasem zapominam,
musze sobie karteczkę nakleić na lustrze.
Chyba niedługo kupie sobie jakiś krem na rozstępy, bo boje sie ze mogę mieć...
A czym smarujecie piersi ?????
Mi strasznie zaczęły rosnąc i bola nawet, takie ciężkie są...
A i jeszcez jedno do mycia kupilam sobie taka szorstka rękawice i myje nią tez brodawki zęby zahartować przed karmieniem - mama mi doradziła :) :)

Aniu 76 ja jak byłam po raz pierwszy w ciązy to lekarz wręcz mi zakazał szorstką rękawicą masować piersi a tym bardziej brodawki...to przesąd ..ja nie hartowałam taki i nie miałam problemu z karmieniem nie ma co przesadzać...a piersi smaruję kremem Mustella jest warty swojej ceny i można go stosować po ciąży..wiesz na 100% żaden krem nie zapobiegnie rozstępom na piersiach ja smarowałam od początku ciąży ale tuż po porodzie takie były nabrzmiałe i pełne mleka ,że niestety pojawiły się małe białe kreseczki, ale brzuszek bez skazy... ;)

Kupiłam Mustelle- śliczny zapach i dobrze sie wchlania- oby i taki skuteczny był-Polecały mi go własnie doswiadczone mamy i większość była bardzo zadowolona- ten też używam na piersi. Rano smaruję się Mustellą- a wieczorkami po kąpieli np..oliwką dla dzieci.Kupiłam sobie także taki przyrząd do masazu ciała pod prysznic i masuję nim uda. zobaczymy co to będzie:)

a oto mieszkanko mojego maluszka;)
pocz 11 tc:)

obraz0674ut.th.jpg

moje stare dobre kolezanki:)- wiedzą jak pocieszyć i sprawic, by zrobiło się miło:)- Dziękuję:)!

reklama
dziewczęta - uboga ta nasza galeria brzuszków- Dlaczego ja zaniedbujecie:(?..hmm..wklejac brzuszki:)!

Do góry